Vanha 16.04.12, 13:23   #1 (linkki)
 
Ducky Nordic's Avatar
 
Rekisteröitynyt: 04/2012
Viestejä: 546
Ducky

Howdy ho Murot,

Ducky on vasta rantautunut eurooppaan ja pohjoismaihin joten ei varmastikaan ole vielä kovinkaan tuttu ilmiö. Ducky valmistaa mekaanisia näppäimistöjä, hyvinkin erikoisia sellaisia ja välillä jopa melko funkykinky pikku eriä.

Alla tulee wall of text –kokoinen annos infoa mutta bear with us, its worth it…etenkin muurin lopussa oleva Muron lukijakilpailu!


Duckyn mekaaniset näppäimistöt
Last update 16.04.2012

Tällä hetkellä pohjoismaihin on rantautunut Duckyn kaksi uusinta high-end mallistoa, SHINE ja G2PRO, jotka kumpainen perustavat Duckyn parhaaseen DK-9008 runkoon ja Duckyn FR-4 piirilevyyn. Erikoisuutena kummassakin mallistossa on näppäimistön pohjassa löytyvä dip-switch kytkinsetti josta saa disabloitua Win-näppäimet ja vaihdettua Caps&Ctrl tai ALT&Win näppäinten paikkaa.
SHINE on täysin LED taustavalaistu malli ja G2PRO on astetta hillitympi ”klassikko” näppis.

SHINE malleja on saatavilla neljällä eri Cherry MX kytkintyypillä ja samaten neljällä eri LED värillä jotka on toistaiseksi sidottu kytkintyyppiin. SHINE mallien LED taustavalaistuksen saa asetettua wasd+nuolet, kirjoitusosioon tai koko näppäimistölle. LEDien kirkkautta saa säädettyä 5 pykälää alkaen hyvin himmeästä päättyen todella kirkkaaseen.

SHINE mallisto menee näin:
Cherry MX ruskea kytkin – valkoiset ledit
Cherry MX musta kytkin – purppurat ledit
Cherry MX sininen kytkin - siniset ledit
Cherry MX punainen kytkin – punaiset ledit

G2PRO on hieman hillitympi mallisto jossa on kuitenkin melko tarkkaan mietittyjä yksityiskohtia. Merkkivalot Caps, NumLck ja ScrLock ovat integroitu suoraan näppäimiin jotta ei tarvitse vilkuilla sivuun. Klassinen merkistö ja sen asettelu on todella selkeää. WASD näppäimille on kytkettävissä LED taustavalaisu jotta ne löytää paremmin/nopeammin hämärässä(punaiset UV-käsitellyt wasd näpppäinhatut mukana paketissa). Lisäksi G2PRO mallissa saa täyden NKRO via USB päälle näppäimistön pohjassa löytyvistä dip-kytkimistä.

Kuva SHINE mallistosta:

Tulevia mallistoja ja erikoisuuksia:
Last update 02.11.12

- Ducky SHINE2. Uusi shine malli integroidulla muistilla joka mahdollistaa mm. käyttäjän omat custom valaistuslayoutit. Valmis, saapui lokakuussa.

- Ducky SHINE2 Tenkeyless. Lyhyempi LED taustavalaistu SHINE malli ilman numeronäppäimistöä. Suunniteltu saatavuusajankohta: marraskuu 2012

- Ducky 60% ja/tai 70% (tai 75%). Vielä lyhyemmät/pienemmät mallit kuin Tenkeyless. Suunnitelmat jo olemassa, talvi 2012.

- Ducky G2PRO Tenkeyless. Lyhyempi G2PRO malli ilman numeronäppäimistöä. Valmis, saapui lokakuussa.

- Ducky G2PRO PBT. G2PRO malli suoraan PBT näppäinhatuilla suoraan paketista. Suunniteltu saatavuusajankohta: Valmis ja on jo saapunut.

- Ducky SHINE limited summer edition (2kpl). Kesän kunniaksi saapuu pari SHINE mallia erikoisvärityksellä. Suunniteltu saatavuusajankohta: Valmis ja saapuivat kesäkuun lopussa (vihreä LED MX Brown kytkimillä ja kullanvärinen LED MX Blue kytkimillä).

- Year of the Dragon 2012 erikoismalli. Ducky julkaisee joka vuosi huippuerikoismallin erilaisilla kummallisuuksilla varustettuna ja vuoden horoskoopilla nimettynä. Näitä valmistetaan vain yksi erä. Year of the Dragon malli tulee olemaan LED taustavalaistu tenkeyless jossa on integroitua muistia sekä hämmästyttävän ihmeellinen LED setup/systeemi josta ei ollut lupaa kertoa vielä enempää. Ainoat kuvailevat sanat olivat ”you will be very suprised ”. Dragonia tulee siis vain yksi erä ja on poikkeavasti US 87-keys layoutilla. Dragonia tulee neljällä eri kytkintyypillä mutta hyvin pienet määrät. Suunniteltu saatavuusajankohta: Valmis ja on jo saapunut.

- Valkoinen sekä hopeinen iSHINE, MAC versiot. Tiedossa on jo, että tulossa on sekä täyspitkä iSHINE että iSHINE tenkeyless. Suunniteltu saatavuusajankohta: Alkuvuosi 2013

- Näppäinhattusetit, ABS ja PBT. Duckylta tulee tulevaisuudessa erikseen tarvikkeina myyntiin koko näppäimistön kattavat näppäinhattusetit. Tulee normaalit vaihtosetit ABS-hattuja joilla saa uudistettua näppäimistön ilmeen pitkänkin käytön jälkeen sekä PBT-setit. PBT settejä tulee laser etsatulla merkistöllä sekä kaiverrettuja tyyliin ”black on black”. PBT poikkeaa normaaleista ABS hatuista n. kolminkertaisella pinnan kestävyydellä eli pinta ei rasvoitu läheskään niin herkästi kuin ABS-hatuissa. Last but not least projektissa on saada myös erikoisväritettyjä näppäinhattusettejä jotka muuttavat näppäimistön ilmettä melko radikaalisti.
Suunniteltu saatavuusajankohta: Ensimmäiset setit saapuvat myyntiin 21.6

Tämän hetken näppäinhattusetti projektit tarkemmin:
- Musta PBT setti laser etched print G2PRO:lle, valmis ja saapunut kesäkuun alkuun
- Musta PBT kaiverrettu setti G2PRO:lle, valmis ja saapunut kesäkuun alkuun
- Valkoinen PBT setti G2PRO:lle, työn alla, sekä laser etsattu printti että kaiverrettu-versio. Valmis mutta ei erillisenä settinä. Saatavana G2Pro TKL malleissa.
- Musta UV-käsitelty ja laser etsattu ABS setti SHINElle (samanlainen kuin näppiksen mukana tuleva), valmis ja saapunut kesäkuun alkuun
- Valkoinen, harmaa ja purppura UV-käsitelty ja laser etsattu ABS setti SHINElle, työn alla
- Valkoinen ja Musta blanko PBT setti. Valmiit ja saapuivat lokakuussa


Kuva PBT näppäinhatuista:


Kuva Duckyn FR-4 piirilevystä:Ducky yhtiönä

Ducky on Taiwanilainen yhtiö joka on keskittynyt melko puhtaasti mekaanisiin näppäimistöihin ja omaa Aasiassa ja jopa USA:ssa pienoisen kulttimaineen. Ducky ei ole suuryhtiö vaan pikemminkin hieman underground-tyyppinen valmistaja. Duckyn tuotteita on Euroopassa saatu aiemmin vain tekemällä ryhmätilauksia Aasiasta sellaisten saittien ja foorumien kautta kuin overclockers ja geekhack.

Ducky on perustettu vuonna 1998 ja on alkuun toiminut erilaisessa yhteistyössä mm. EIZO:n kanssa. Duckyn konttori Taiwanissa ja Duckyn tuotteet valmistetaan myös Taiwanin tehtaalla.

Duckyllä on paljon mallistoja Aasiassa, myös low end malleja tai niin kuin he siellä kutsuvat niitä; ”good for students”. Niissä käytetään usein APLS tyylisiä mekaanisia kytkimiä, mustia ja vihreitä, ja ovat huomattavasti edullisempia kuin pohjoismaissa oleva mallisto.

Pohjoismaihin on toistaiseksi saapunut vain High end malleja jotka perustuvat parhaaseen DK-9008 runkoon ja ovat varustettu Cherry MX-kytkimillä sekä Duckyn FR-4 piirilevyllä. On vielä mietinnässä tuodaanko joskus pohjoismaihin myös ”halpis” mallistoa ALPS kytkimillä.

Duckylle tulee myös oma dedikoitu pohjoismainen sivusto: http://www.ducky-nordic.com joka on tällä hetkellä työn alla ja josta tulevaisuudessa löytyy paljon tietoa tuotteista, uusia erikoismalleja, kilpailuja yms.Lisäkuvia Duckeista:

Lähikuvassa Ducky SHINE purppuroilla ledeillä:


Kuvassa Ducky SHINE punaisilla ledeillä:


Kuvassa Ducky SHINE sinisillä ledeillä:


Kuvassa Ducky SHINE valkoisilla ledeillä:


Kuvassa Ducky G2PRO ja Ducky täysipitkä rannetuki:


Lähikuvassa Ducky G2PRO ja Ducky täysipitkä rannetuki:Cherry MX kytkintyypit vielä lyhyesti:
(järjestys kevyimmästä painavimpaan):

Punainen: Lineaarinen kytkin 45g (30-60g koko matkalta). Kevyt kytkin, joka soveltuu erinomaisesti nopeatempoiseen pelaamiseen. Soveltuu myös kirjoittamiseen, jos pidät kevyestä kosketuksesta kirjoittaessasi.

Ruskea: Tuntuva kytkin 45g (55g voima huipussa). Kevyehkö kytkin jossa tuntokohta painalluksen rekisteröityessä. Soveltuu hyvin kirjoittamiseen sekä pelaamiseen. Välimaaston ratkaisu lineaarisen ja naksuvan kytkimen väliltä. Jos olet ensikertalainen mekaanisten näppäimistöjen parissa, on tämä turvallinen ja helposti omaksuttava kytkinvaihtoehto.

Sininen: Tuntuva ja naksuva kytkin 50g (60g voima huipussa). Se klassikko-näppäimistön fiilis. Tuntokohta ja naksahdus painalluksen rekisteröityessä. Erinomainen kytkin kirjoittamiseen, jos kytkimen sivutuote eli äänekkyys ei ole ongelmaksi. Myös pelaaminen onnistunee, kun näppäimistön tuntuma ja näppäimen palautumisnopeus on omaksuttu.

Clear (sumea valkoinen): Tuntuva kytkin 55g (65g voima huipussa). Samantyyppinen kytkin kuin ruskea, jossa tuntokohta painalluksen rekisteröityessä, mutta hieman jämäkämpi tuntuma. Soveltuu hyvin kirjoittamiseen sekä pelaamiseen. Välimaaston ratkaisu lineaarisen ja naksuvan kytkimen väliltä. Jos olet ruskean kytkimen ystävä, niin luultavasti pidät myös MX Clearin tuntumasta, etenkin jos ruskea on mielestäsi hieman liian kevyt.

Musta: Lineaarinen kytkin 60g (40-80g koko matkalta). Raskaampi kytkin niille, jotka pitivät siitä, että näppäillessä käytetään hieman voimaakin. Soveltuu erinomaisesti pelaamiseen, varsinkin jos pelissä pidetään usein näppäimiä pohjassa. Soveltuu myös kirjoittamiseen, jos pitää jäykemmästä tuntumasta ja kenties jopa vähentää vahinkopainalluksia johtuen juurikin suuremmasta tarvittavasta voimasta painallukseen.

Viimeinen muokkaaja Ducky Nordic; 02.11.12 22:13.
 
Vanha 16.04.12, 14:55   #2 (linkki)
 
Ducky Nordic's Avatar
 
Rekisteröitynyt: 04/2012
Viestejä: 546
Uutisia, päivitetty 02.11.12


24.05.2012
G2PRO PBT nyt saatavilla ruskeilla ja sinisillä kytkimillä.


PBT näppäinhatut kestävät muuttumattomina noin kolminkertaisen ajan/käytön tavallisiin ABS näppäinhattuihin verrattuna. PBT hatut eivät rasvoitu läheskään yhtä herkästi kuin ABS.

G2PRO PBT paketissa tuleva PBT hattujen merkistö on tehty metodilla "laser etched print" ja printti poikkeaa selvästi ABS-muovin hatuista. PBT hattujen printti on vaaleanruskeaa kun ABS hatuissa on valkoinen merkistö. PBT hattujen ulkonäkö ja pinta myös poikkeaa ABS hatuista. PBT hattujen pinta on hieman "karhea".

Erikseen myytävät PBT näppäinhattusetit (2 erilaista) tulevat myyntiin kesäkuun alkupuolella.

Kuvassa G2PRO PBT26.07.2012
Assembly edition spesiaali saapui, vain 10kpl:een erä (runko on G2PRO Tenkeyless)


Tänään saapui Assembly edition näppis ja täytyy sanoa, että on pähee vehje ja sillä on todella mahtava kirjoittaa. MX Brownin ja harvinaisen MX Clearin mixi toimii täydellisesti. Se on allekirjoittaneen suunnittelema kytkinlayout ja kytkinvalinta ja on ns. Balanced näppis.

MX Clear on tactile eli samanlainen toiminnaltaan kuin ruskea mutta vaatii enemmän voimaa, saman verran kuin musta.

Eli Assembly spesiaalissa kirjaimet, numerot ja nuolet yht. 52 näppäintä MX Brown 55G peak tactile ja kaikki muut näppäimet niiden ympärillä yht. 36 näppäintä MX Clear 80G peak tactile.

Hatut on valkoisia kaiverrettuja PBT. Vihreä Ducky-logo hattu ESCin tilalla on laitettu jälkikäteen. Assemblyllä ko. näppiksen ostajat saavat valita useasta eri väristä vastaavan logo-hatun jos näin haluavat.

Tässä tuore juuri otettu kuva:21.08.2012

Ducky Dragon nyt saatavilla
Kytkintyypit ja niiden LED valaistusvärit menevät seuraavasti:


Cherry MX ruskeat kytkimet – vaaleanruskeat ledit
Cherry MX punaiset kytkimet – lilat ledit
Cherry MX mustat kytkimet – vihreät ledit
Cherry MX siniset kytkimet – siniset ledit

Ducky Dragon – year of the Dragon 2012 juhlamalli.

Tuotetta valmistettu vain yksi erä, yht. noin 1500kpl maailmanlaajuisesti. Näppäimistöt ovat numeroituja. Dragon on US layout näppäimistöasettelulla.
Ducky Dragon on led taustavalaistu mekaaninen tenkeyless-koon(tenkeyless=ilman nronäppäimistöä) näppäimistö erikoistoiminnoilla.

Ducky Dragon ominaisuudet:

 • Led taustavalaistu tenkeyless-koon mekaaninen näppäimistö
 • Täysi NKRO USB ja PS2 kautta
 • Laser printatut(leikatut) ja UV-käsitellyt näppäinhatut
 • Integroitu muisti
 • Duckyn oma dual layer piirilevy
 • 6 kirkkaustasoa led valaistukselle
 • Led-valaistusefektejä: pulsing, reactive ja marquee. Esim. reactivessa valot palavat näppäimessä kun näppäintä painetaan.
 • Led-tallennus. Käyttäjä voi tehdä omia valoprofiileja ja valita mitkä näppäimet näppäimistössä ovat valaistu. Mahdollisuus tallentaa 2 eri profiilia kerrallaan. Kätevää esim. pelaamiseen jolloin näkee mitkä näppäimet on bindannut pelin eri toimintoihin.
 • 7 multimedianäppäintä
 • 4-porttinen DIP-kytkin näppäimistön pohjassa. Dip-kytkimillä voi lukita Win-näppäimet pois käytöstä, vaihtaa Caps ja Ctrl tai Win ja Alt paikkoja sekä asettaa täyden NKRO tuen USB:lle
 • Irroitettava miniUSB to USB-kaapeli
 • Paketissa mukana vaihtoehtoiset punaiset W A S D näppäinhatut sekä juhlavuoden erilliset 2 0 1 2 näppäinhatut.
 • Duckyn tapaan ei erillisiä ajureita tai ohjelmistoja. Kaikki toiminnot toteutettu ”raudalla”.
Ducky Dragon video
Ducky????? Ducky DK-9087 Dragon keyboard - YouTube
08.10.2012
Ducky SHINE II has landed !!!
Ducky Shine2 tuo mukanaan uusia ominaisuuksia kuten integroidun muistin, omien led-layouttien tallennuksen, spessuja valomoodeja (joista varsinkin reactive on pähee) sekä tietysti Full NKRO via USB. Duckyn tapaan ominaisuudet ei vaadi mitään softakikkareitten asentelua vaan kaikki on toteutettu raudalla!

Ducky Shine2 Nordic malleja tulee tällä haavaa yhteensä 11kpl. Heti saatavilla on 9 mallia ja 2 lisää (MX Clear-mallit)saapuu myöhemmin tässä kuussa. Tällä kertaa malli-variaatioita on siis enemmän.

Shine2-mallisto tulee pohjolassa saataville 5 eri kytkimellä sillä saataville tulee myös harvinainen MX Clear joka on samantapainen kuin MX Brown mutta hiukan painavampi. MX Clear versiot eivät tule myyntiin muualla maailmassa näillä näkymin.


Mallisto menee näin:

Ducky SHINE2 MX Black with Green led
Ducky SHINE2 MX Black with Gold led
Ducky SHINE2 MX Blue with Green led
Ducky SHINE2 MX Blue with Red led
Ducky SHINE2 MX Brown with Green led
Ducky SHINE2 MX Brown with Red led
Ducky SHINE2 MX Clear with Purple led
Ducky SHINE2 MX Clear with White led
Ducky SHINE2 MX Red with Blue led
Ducky SHINE2 MX Red with Green led
Ducky SHINE2 MX Red with Red led23.10.2012
Ducky G2Pro tenkeyless has arrived !
Ducky G2Pro on tenkeyless (ilman oikean sivun numeronäppäimistöä) –koon piskuinen ja perhanan nätti työjuhta. Jos kaipaat kompaktin kokoista näppistä työpöydällesi joka kestää käyttöä ja jolla on mukava kirjoittaa/pelata on tässä sulle kaveri.

Luonnollisesti G2Pro TKL:ssä on täysi NKRO tuki USB:n kautta joten voit vaikka käsivarrella painaa nappeja ja näppis silti rekisteröi upean viime hetken pelastavan hyppysi kesken taistelun.

Kirjoitatko paljon? Kokeile ihmeessä laadukasta mekaanista. Mekaaninen kytkin suoriutuu painalluksesta ja palautumisesta huomattavasti nopeammin kuin tavallisten näppisten tunnoton kumikupumatto. Tekstiä syntyy aivan eri tavalla.

Pohjassa on dip-kytkin kuten muissakin Duckyn näppiksissä. Poikkeavat toiminnot tehdään siis raudalla eikä millään kahvitunnilla koodatuilla softanpätkillä jotka lagaa ja syö koneesi resursseja turhaan.
Caps ja ScrLk merkkivalot on sirosti integroitu ko. näppäimiin.

Paketissa mukana punaiset W A S D näppäinhatut pelaajille ja näppiksestä löytyy ko. näppäimille LED taustavalaistus joten paikannus juomatauon jälkeen on hämärässä nopeampaa.

Ducky G2Pro on saatavilla jopa 12 erilaisena versiona. 4:llä eri kytkimellä. On ABS ja PBT näppäinhattuja, on laser printattuja ja kaiverrettuja, mustaa ja valkoista.

Tässä mallisto Nordic-layoutilla:

Ducky G2Pro Tenkeyless MX Brown with black ABS
Ducky G2Pro Tenkeyless MX Blue with black ABS
Ducky G2Pro Tenkeyless MX Black with black ABS
Ducky G2Pro Tenkeyless MX Red with black ABS
Ducky G2Pro Tenkeyless MX Brown with black PBT engraved
Ducky G2Pro Tenkeyless MX Red with black PBT engraved
Ducky G2Pro Tenkeyless MX Brown with white PBT engraved
Ducky G2Pro Tenkeyless MX Red with white PBT engraved
Ducky G2Pro Tenkeyless MX Brown with white PBT grey print
Ducky G2Pro Tenkeyless MX Blue with white PBT grey print
Ducky G2Pro Tenkeyless MX Black with white PBT grey print
Ducky G2Pro Tenkeyless MX Red with white PBT grey print

Valkoinen PBT harmaalla printillä:
02.11.2012
Muron Ducky lukijakilpailu Nro 2
Murokilpailu nro2 tulokset:

1. sija: fawkee – Ducky evoluutio näppäinhatuilla, näissä oli myös käytännöllisyyttä (esim. äänenvoimakkuus säätö F1-F3 ilman ilmiselviä merkintöjä)

2. sija: Dark Passenger – Egypti ja riimukirjoitusnäppäinhatuilla

1 - 2. sijoittuneet voivat valita palkinnoksi yhden seuraavista näppiksistä:

- Ducky Shine1 (mustilla, sinisillä tai punaisilla kytkimillä)
- Ducky G2Pro (mustilla, sinisillä tai punaisilla kytkimillä)
- Ducky G2Pro TKL ABS (ruskeilla, mustilla, sinisillä tai punaisilla kytkimillä)

Lisäksi palkitaan ”jollain” mukavalla vermeellä:

3. sija: Thuuber – Kekkonen näppäinhattuideasta

4. sija: EvilTwin – matopeli aiheisilla näppäinhatuilla

Voittaneet voivat lähettää yksityisviestillä osoitetietonsa. 1-2. sijoittuneet ilmoittakaa samalla näppisvalintanne.

Viimeinen muokkaaja Ducky Nordic; 03.11.12 02:12.
 
Vanha 16.04.12, 15:00   #3 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 08/2010
Viestejä: 527
Tätä on ootettu! Mistäs näitä saa, ja mihin hintaan?
e: näemmä kun kehtaisi vähän asiaa tutkia niin selviäisi...
__________________
-.-"

Viimeinen muokkaaja Välilyönti; 16.04.12 16:32.
 
Vanha 16.04.12, 15:39   #4 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 05/2008
Viestejä: 253
Hienoa että alkaa näitäkin saada suomesta.

Varsinkin G2PRO PBT vaikuttaa mielenkiintoiselta kaiverretuilla PBT näppäinhatuilla, vaikken tykkääkään kaiverruksista, mutta PBT-muovista plussaa.
__________________
920 @ 3,9Ghz | Asus P6T deluxe V2 | Megahalems 2xGentle typhoon 1450rpm | Corsair 3x4Gb Vengeance 1600Mhz | Asus 5850 | X-650
 
Vanha 16.04.12, 15:54   #5 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 05/2011
Viestejä: 46
Siistiä!
*pakko kommentoida*
 
Vanha 16.04.12, 16:21   #6 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 03/2008
Viestejä: 1517
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Ducky Nordic Näytä viesti
Lisäksi G2PRO mallissa saa täyden NKRO via USB päälle näppäimistön pohjassa löytyvistä dip-kytkimistä.
Kysymys kuuluukin, miksi sen haluaisi pois päältä? Eikö silloin toimi PS/2 liitäntä tai muuta vastaavaa?
 
Vanha 16.04.12, 16:49   #7 (linkki)
Zat
 
Rekisteröitynyt: 10/2002
Viestejä: 2837
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Ducky Nordic Näytä viesti
bare with us, its worth it
Pilkunnussija minussa heräsi. "Bear with us; it's worth it."
 
Vanha 16.04.12, 16:49   #8 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 12/2011
Viestejä: 1012
Tevetuloa muroon!
 
Vanha 16.04.12, 17:18   #9 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 11/2009
Viestejä: 3110
Ai että tuollaisilla purppuran värisillä ledeillä olisi nätti.
Tosin itselle saattaa sopia parhaiten punaiset kytkimet.. ehkä.
Ehkä jossain vaiheessa tulee siirryttyä mekaanisen näppäimistön ihmeelliseen maailmaan.

Tervetuloa muroon minunkin puolesta
 
Vanha 16.04.12, 17:18   #10 (linkki)
 
Ducky Nordic's Avatar
 
Rekisteröitynyt: 04/2012
Viestejä: 546
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Välilyönti Näytä viesti
Tätä on ootettu! Mistäs näitä saa, ja mihin hintaan?
e: näemmä kun kehtaisi vähän asiaa tutkia niin selviäisi...
Moi

Jimmyllä on tuotteita jo hyvin saatavilla
 
Vanha 16.04.12, 17:21   #11 (linkki)
 
Ducky Nordic's Avatar
 
Rekisteröitynyt: 04/2012
Viestejä: 546
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Catrik Näytä viesti
Kysymys kuuluukin, miksi sen haluaisi pois päältä? Eikö silloin toimi PS/2 liitäntä tai muuta vastaavaa?
Insinööri sanoi: "kas, dip-kytkimessä on port 4 vapaana, tökätääs funktio tonne". Muuta en tiedä
 
Vanha 16.04.12, 17:22   #12 (linkki)
 
Ducky Nordic's Avatar
 
Rekisteröitynyt: 04/2012
Viestejä: 546
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Lalabel Näytä viesti
Tevetuloa muroon!
Kiitos...ja muille toivottainelle myös
 
Vanha 16.04.12, 17:43   #13 (linkki)
Banned
 
Rekisteröitynyt: 11/2011
Viestejä: 292
Tuleeko teiltä jotain tarjouksiakin?
 
Vanha 16.04.12, 18:00   #14 (linkki)
 
Ducky Nordic's Avatar
 
Rekisteröitynyt: 04/2012
Viestejä: 546
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Diilaaja Näytä viesti
Tuleeko teiltä jotain tarjouksiakin?
Varmasti tulee tulevaisuudessa, joskin epäsuorasti. Mainitaan kuitenkin tässä threadissa.
 
Vanha 16.04.12, 18:39   #15 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 10/2002
Viestejä: 10325
Hinnat/suositushinnat/ohjehinnat jäivät mainitsematta...
 
Vanha 16.04.12, 18:43   #16 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 12/2000
Viestejä: 16979
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Jote Näytä viesti
Hinnat/suositushinnat/ohjehinnat jäivät mainitsematta...
Eiköhän tämä Tuotehaku - Jimms.fi kerro millaisista hinnoista on kyse suurin piirtein.

Toivottavasti disco-valojen ohella näppiksissä on panostettu myös hiljaisuuteen.
__________________
2500K @ 4,8GHz | MAXIMUS V GENE | GTX 670 DC Mini | 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz 1.50V Vengeance LP | Vertex 4 256GB | ZR24w | HUD-mx1 & HD 650 | SH-S203B | 350D | AX760i | NH-D14 | G500 | Win 8.1 Enterprise x64 | Apple Keyboard | DS212+ 2x 3TB Red ::::: contact :::::
 
Vanha 16.04.12, 18:55   #17 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 04/2012
Viestejä: 628
Ka tälläiset mekaaniset näppiset on hyvää kamaa kaikille wasd mimmeille ja heeboille, sekä tietysti niille, jotka kirjoittavat työkseen! Onko etu sitten niin iso kuin 130€ vs 13€ näppisen väliin löytyy, on asia ihan erikseen. Itse saattaisin jopa kallistus sille puolelle, että kannattaa sijoittaa, mutta en luultavasti ole enemmistössä sen asian suhteen.
 
Vanha 16.04.12, 19:20   #18 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 02/2001
Viestejä: 326
Meinasin jo laittaa jimms:ltä tilaukseen, mutta odotellaan sitten toukokuuta kerta "Ducky G2PRO PBT" versio tulee saataville
 
Vanha 16.04.12, 19:21   #19 (linkki)
 
Ducky Nordic's Avatar
 
Rekisteröitynyt: 04/2012
Viestejä: 546
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja escalibur Näytä viesti
Toivottavasti disco-valojen ohella näppiksissä on panostettu myös hiljaisuuteen.
Eiköhän hyvin läheisessä tulevaisuudessa löydy jokaiselle jotain.

Jos ei välitä LED taustavalaistuksesta on G2PRO ja sekin pian myös PBT versionakin. Suoraan paketista tai erikseen PBT-näppäinhattusettinä johon voi vaihtaa ja jättää ABS-setin varalle.

Omassa kotikäytössäni LED taustavalo on suotavaa sillä huoneessa jossa tietokoneeni lymyää on melko hämärää ja iltaisin en välitä laittaa täyttä kattovalaistusta vain kirjoittaakseni.

Se että valaistuksia on eri värejä ei sekään ole pahaksi sillä kaikki eivät halua juuri jotain yhtä ja samanlaista. Vaihtoehdot ja customointi eivät ole pahasta.

Hiljaisuus ja mekaaninen näppäimistö ei kävele aivan käsi kädessä, tai ainakaan ei kaulailla kovin herkästi .

Tällä hetkellä työstetään projektina valmistaa vaihdettavissa olevaa vaimennusmattoa jonka pystyy asentamaan Duckyn rungon päälikannen ja näppäinhattujen alle, niin että näppäinhattujen reunat osuvat joka puolelta mattoon silloin kun pohjaa näppäimen. Tarkoitus olisi että tällaista malliin mitoitettua mattoa pystyttäisiin tarjomaan tarvikkeena ja sellaisen voisi siis asentaa itse niin halutessaan. Pehmeähkö ohut matto on kuitenkin ajan kanssa kuluvaa tavaraa vaikka olisi lähtökohtaisesti lujaa ja hilseilemätöntä materiaalia. Mattoratkaisu olisi mielestäni toimivampi kuin 100+ kumirinkulan asentaminen jota yleisesti harrastetaan. Ilmoitan threadiin kun saadaan jotain aikaiseksi aiheen tiimoilta.
 
Vanha 16.04.12, 19:23   #20 (linkki)
Banned
 
Rekisteröitynyt: 08/2008
Viestejä: 120
sensuroitu.

Viimeinen muokkaaja jussajii; 12.07.13 12:02.
 
Vanha 16.04.12, 19:59   #21 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 02/2012
Viestejä: 82
Viimeviikon perjantaina sain tämän G2PRO-mallin ruskeilla kytkimillä ja helvetin laadukkaaltahan tämä tuntuu! Ero edelliseen näppäimistööni (Logitech G11) on kuin yöllä ja päivällä. Iso plussa myös kätevistä medianäppäimistä.
En tosin ole kokeillut muita mekaanisia näppäimistöjä kuin tätä ja jotain Steelseriesiä mustilla kytkimillä, mutta Ducky kyllä vie voiton tuosta kyseisestä Steelseriesistä. (Toisaalta asiaan saattoi vaikuttaa se, että mustat kytkimet eivät välttämättä minulle sovi.)
Vähän kyllä harmittaa että menin tämän jo nyt ostamaan, kun kerran PBT-hatuilla varustettu versio olisi toukokuussa tulossa

EDIT: tuli kyllä niin sekavaa tekstiä että ihan hävettää.. Esitän pahoitteluni!
 
Vanha 16.04.12, 20:17   #22 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 01/2007
Viestejä: 12285
Kuva puuttuu, mutta tässä allekirjoittaneen päässä visualisoitu kilpailuresepti täydelliselle näppäimistölle:

- Luonnollisesti mekaaninen ja saatavilla asiakkaan haluamilla kytkimillä (valikoimissa vähintään musta, ruskea, punainen, sininen Cherry MX)
- Täysin taustavalaistu asiakkaan haluamalla värillä (mahdollisesti jopa lennosta vaihdettavalla värillä)
- Taustavalojen voimakkuus säädettävissä
- Täysi NKRO USB:n kautta
- Olennaisimmat mediapainikkeet käytettävissä ilman hankalia näppäinyhdistelmiä (vähintään mute, play/pause, next, previous, vol-, vol+)
- Näppäinhattujen alla valmis äänenvaimennus (perinteiset O-renkaat hoitavat homman kohtuullisesti, joten aiemmin mainittu vaimennusmatto kuulostaa hieman overkilliltä)
- Kestävä noin 2m pitkä johto
- Ei erillisiä ajureita
- Nordic-layout
- 2v takuu
- Duckyn logo simppelisti oikeassa yläkulmassa tai vaikka ESC-painikkeessa ilman mitään hehkuvaa blingblingiä

Plussaa, mutta ei IMO enää pakollisia ominaisuuksia:

- 2-porttinen nopea USB-hubi
- Pari makropainiketta (max. 4)
- Taustavalo sammutettavissa osasta painikkeita
- Taustavalojen voimakkuuden portaaton säätö
- Irroitettava rannetuki
- Valikoimissa myös tenkeyless-versio aiemmin listatuilla ominaisuuksilla
- Vaihdettavat näppäinhatut
- Capslockin, numlockin, scroll lockin on/off -valot integroitu suoraan näppäinhattuihin
- Windows-painike disabloitavissa

Tuollaisen kun pukkaatte markkinoille, niin alkaa löytymään todellista katetta noille teidän nykyisille listahinnoille asiakkaankin näkökulmasta. Itse asiassa laittaisin saman tien yhden tilaukseen hieman kalliimmallakin ja veikkaan, että niin tekisivät monet muutkin, sillä jos tuollainen tosiaan olisi olemassa, ei olisi enää juurikaan syitä harkita muita vaihtoehtoja.
 
Vanha 16.04.12, 21:01   #23 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 05/2009
Viestejä: 173
punainen kirsikka , lila on liian porno
__________________
I7-3820+RIVE \ Corsair H-100 \ GTX 780TI \ G.Skill 16GB Ripjaws Z 2133MHz\kingston V+200 128G raid-0 \ Crucial M4-CT128M4 \ Fractal 1000w \ Xonar DGX \ Asus VG278HE+Benq Xl2410t\ COOLER MASTER HAF-X
 
Vanha 16.04.12, 21:25   #24 (linkki)
 
Ducky Nordic's Avatar
 
Rekisteröitynyt: 04/2012
Viestejä: 546
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja TKallu Näytä viesti
Viimeviikon perjantaina sain tämän G2PRO-mallin ruskeilla kytkimillä ja helvetin laadukkaaltahan tämä tuntuu! Ero edelliseen näppäimistööni (Logitech G11) on kuin yöllä ja päivällä. Iso plussa myös kätevistä medianäppäimistä.
En tosin ole kokeillut muita mekaanisia näppäimistöjä kuin tätä ja jotain Steelseriesiä mustilla kytkimillä, mutta Ducky kyllä vie voiton tuosta kyseisestä Steelseriesistä. (Toisaalta asiaan saattoi vaikuttaa se, että mustat kytkimet eivät välttämättä minulle sovi.)
Vähän kyllä harmittaa että menin tämän jo nyt ostamaan, kun kerran PBT-hatuilla varustettu versio olisi toukokuussa tulossa
Nou hätä. Täysi PBT näppäinhattusetti tulee myyntiin tarvikkeena ja hatuthan on helppo vaihtaa. Koitamme pitää vaihto/upgrade tarvikkeet edullisina kun niitä tulee jotta ei tule kalliiksi päivitellä näppäinsettejä. Ostat PBT hattusetin ja jätät ABS-setin varalle...tai käytät ABS ja kun niiden aika koittaa päivität PBT settiin.
 
Vanha 16.04.12, 21:39   #25 (linkki)
Banned
 
Rekisteröitynyt: 11/2005
Viestejä: 5330
SHINE purppura ruskeilla kytkimillä voisi harkita jos joskus tulossa valikoimiin.
 
Ketju suljettu

Tagit
ducky, g2pro, led taustavalaistu, mekaaninen näppäimistö, shine

Hae ketjusta:

Laajennettu haku

Hyppää alueelle:
Kaikki ajat ovat GMT +3. Kello on nyt 01:06.