MuroBBS

MuroBBS (http://murobbs.plaza.fi/)
-   Yritykset ja jälleenmyyjät (http://murobbs.plaza.fi/yritykset-ja-jalleenmyyjat/)
-   -   Jimm's (http://murobbs.plaza.fi/yritykset-ja-jalleenmyyjat/760477-jimms.html)

Jimm's 19.04.11 09:53

Jimm's
 
Morjens Murolaiset!

Jimm's onkin varmaan suurimmalle osalle Murolaisista tuttu, mutta otetaanpa kuitenkin alkuun pieni tiivistetty esittely.

  • Yhtiö perustettu vuonna 2001
  • Työntekijöitä tällä hetkellä 38 henkilöä
  • Vuoden 2011 liikevaihto 24 milj. euroa
  • Noutopalvelumyymälät Turussa ja netissä 24h
  • Suomen paras valikoima erikoiskomponentteja
Olemme hiukan valtavirrasta poikkeava ATK-alan liike erikoiskomponenttien lisäksi siinä, että omaamme huomattavan n.2M€ oman varaston, joka sijaitsee Turussa! Näin pystymmekin yleensä nopeisiin toimitusaikoihin tuotteissa, jotka löytyvät omasta varastostamme. Sivuiltamme löydät lähes realiaikaisesti päivittyvät saldot, jotka kertovat toimipisteemme, päävarastomme (Turku) sekä maahantuojiemme tilanteen. Toimitamme päivittäin 300 - 700 lähetystä postin/matkahuollon kautta eri puolelle Suomea.

Maahantuomme ja edustamme monia huippumerkkejä Suomessa kuten Noctua, Fractal Design, Swiftech, Coolink..jne. lista on aika pitkä. Yksi kilpailueduistamme onkin pitkä 10 vuoden kokemus maahantuonnista, jonka ansiosta pystymme tuomaan uutuustuotteet nopeasti valikoimiimme.

Halusimme tarjota tämän kanavan Murolaisille, jotta olisimme ns. lähempänä teitä Murolaisia. Olemme vuosien myötä kasvaneet pienestä nyrkkipajasta kymmeniä henkilöitä työllistäväksi yritykseksi, ja täten ehkä jo hiukan etääntyneet palvelussamme siitä helposti lähestyttävästä erikoiskomponettikauppias Jimmystä:) Kuitenkin pääkohderyhmämme on aina ollut ja tulee olemaan tietokoneharrastajat, kellottajat ja modaajat. Yrityksen juuret ovat vahvasti täällä Murossa, lähes sen alkutapaleesta alkaen. Tätä emme tule koskaan unohtamaan ja siksi pyrimmekin muistamaan Murolaisia ensiluokkaisilla tarjouksilla ja tarjoamaan teille laajan erikoistuotevalikoiman myös jatkossakin.

Toivommekin teiltä palautetta/ideoita tuotevalikoimaamme, sivustoomme ja tarjouksiimme liittyen! Myös jos haet jotain erikoisempaa tuotetta, niin älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, sillä me yleensä pystymme sen järjestämään.
Tulemme täällä kauppa-alueella tarjomaan teille viikottaisia tarjouksia, jotka Jimmymäiseen tapaan eivät jätä ketään kylmäksi!:) Myöskin tärkeistä tuoteuutuuksista ja tuote-eristä pyrimme informoimaan täällä.

Ainahan ei kaikki mene kuitenkaan hyvin! Jos siis palvelussamme joku mättää, niin älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme. Palautteenne on ensiarvoisen tärkeää, se auttaa parantamaan ja kehittämään palveluamme!


Asiakaspalvelutiimimme palvelee teitä tilauksissa koskevissa kysymyksissänne numerossa:


+358 29 70 70700http://murobbs.plaza.fi/data:image/p...AAAElFTkSuQmCChttp://murobbs.plaza.fi/data:image/p...AAAElFTkSuQmCChttp://murobbs.plaza.fi/data:image/p...AAAElFTkSuQmCChttp://murobbs.plaza.fi/data:image/p...AAAElFTkSuQmCChttp://murobbs.plaza.fi/data:image/p...AAAElFTkSuQmCC (puh.vaihde)
Sekä mailitse:

asiakaspalvelu@jimms.fi

Uudet asiakaspalvelun aukioloaikamme 19.9.2011 alkaen.

Ma - To
klo. 10 - 22

Pe
klo. 10 - 18

La suljettu

Su
klo. 14 - 22Muut yhteystietomme löydät osoitteesta

Sinä hyödyt siitä mitä Jimm's tietää - Jimms.fi


Löydät meidät myös Facebookista

https://www.facebook.com/jimmspcstore
Vinkkaa meille kuumimmat uutuustuotteet, tuotteet joista kohistaan tai uutuustuotteet jotka menestyneet testeissä ja joita ei löydy vielä valikoimistamme.

Lahetä tuotevinkki YV:nä meille.
Parhaat tuotevinkkaukset palkitaan pienillä palkinnoilla + kaikkien vinkkaajien kesken arvotaan arvoltaan 70 - 100€ palkinto

Tulevat poikkeukselliset aukioloajat:Huomioitavaa murotarjouksissa


Mikäli saat kesken kassaprosessin ilmoituksen "Ostoskorissa tuote jonka ostaminen ei ole enää mahdollista." tarkoittaa tämä sitä että tuotteen varastosaldo on ehtinyt mennä nollaan taikka pakkaselle ennen kuin olet ehtinyt tehdä oman ostosi loppuun. Mikäli automaattisessa tilausvahvistuksessa ei mainita toimitusajaksi 1-4 työpäivää, on tarjouserä myyty loppuun. Tällöin tilaus perutaan.

Kovien tarjousten kohdalla on poistettu käytöstä ennakkomaksumahdollisuus oston yhteydessä. Ennakkomaksut pidetään pois käytöstä näissä kovista tarjouksista, jotta kaikilla olisi samanlaiset mahdollisuudet napata tuote.
Murovalvojaiset – konepakettikilpailu 14.11.2014 - KILPAILU ON PÄÄTTYNYT!!

Kilpailun voittajalle ilmoitettu henkilökohtaisesti! Tuomariston vakuuttanut paketti on nyt tilattavissa: Jimm's Muro | 989.00e - Jimms.fiMuroBBS tarjoukset:


Päivätarjous, päivitetty 19.11. (voimassa vuorokauden tai niin kauan kun tavaraa riittää)

Scythe Laitetuuletin Slip Stream Slim 120mm, 1600rpm, 28.89dB (Murotarjous!) | 5.00e - Jimms.fi (5,00€)
ZyXEL NBG6503 AC750 langaton reititin, Dual-Band (Murotarjous! 10 kpl erä! Norm. 39,90e!) | 29.90e - Jimms.fi (29,90 €)
Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 780 TI OC, 3GB GDDR5 + Pick Your Path (Murotarjous!! 4kpl erä!) | 439.00e - Jimms.fi (439€)
Samsung 27'' S27D850D, PLS-paneeli, WQHD 2560x1440, pivot, DP/HDMI/DVI (Murotarjous!) | 399.00e - Jimms.fi (399 €)
Func Func HS-260 Gaming Headset (Murotarjous!) | 59.00e - Jimms.fi (59 €)


Intel-teematarjous

Intel Haswell i5-4690K, LGA1150, 3.5GHz, 6MB, Boxed (Murotarjous!!) | 199.00e - Jimms.fi (Myyty loppuun!! [199 €])
Intel 400GB SSD 910 Series SSD-kiintolevy, MLC, PCI Express, 1000/750 MB/s (Murotarjous! 25 kpl erä!) | 189.00e - Jimms.fi (189 €)
Intel 800GB SSD 910 Series SSD-kiintolevy, MLC, PCI Express, 2000/1000 MB/s (Murotarjous!) | 399.00e - Jimms.fi (399 €)

Tarjouserät n. 10 - 50 kpl/tarjoustuote, jos otsikossa ei muuta mainita!

Tarjous voimassa vain näkyville saldoille ja vain kyseisestä linkistä tilatessa.
1kpl/asiakas jollei tuoteotsikossa muuta mainita, ei jälleenmyyntiin!Uutiset/uutuudet:


Jimm's, TPS salibandy ja Lastenklinikoiden Kummit hyvällä asialla!

Kävimme taannoin yhdessä lahjoittamassa lasten käyttöön uuden PS4-konsolin TYKSin lasten ja nuorten klinikan kirurgiselle osastolle. Pelikonsoli tulee varmasti kovaan käyttöön ja se tuo mukavaa ajanvietettä toipuville lapsille! :)

Lue lisää aiheesta oheisesta tiedotteesta: http://www.jimms.fi/pdf/Jimms_TPS_Kummit_TYKS.pdf

Silicon Power SSD:t nyt Jimm'siltä!

Silicon Power on maailmalla tunnettu valmistaja, joka tekee nyt tuloaan myös Suomeen! Jimms ja Silicon Power järjestävätkin tämän kunniaksi pienimuotoisen gallup-kisailun! Vastaa kyselyyn täältä: Silicon Power-gallup - Jimms.fi - vastanneiden kesken arvotaan 60GB ja 120GB SSD:t 6.10. klo 16!

Silicon Power SSD:t löytyvät täältä: Tuotehaku - Jimms.fi

Jimm’s Helppo-päivityspalvelu- uusi konsepti etäkauppaan

Jimm’s lanseeraa ensimmäisenä Suomessa uudenlaisen konseptin etäkauppaan nimeltään Helppo-päivityspalvelu.

Helppo-päivityspalvelun tarkoituksena on mahdollistaa erittäin helppo tapa päivittää vanha ja hidas tietokone jälleen nopeaksi työjuhdaksi. Helppo-päivityspalvelu toimii etäkauppana ja on täten tilattavissa kaikkialla Suomessa, jossa on Postin palvelupiste tai pakettiautomaatti lähistöllä.

Helppo-päivityspalvelu on saatavilla aluksi kannettaville tietokoneille ja kyseinen palvelu tulee laajenemaan myös pöytäkoneisiin loppuvuoden aikana!

Jo nyt Helppo-päivityspalvelulla voit päivittää kannettavan tietokoneesi kiintolevyn nopeaan SSD-levyyn, hankkia enemmän keskusmuistia, päivittää käyttöjärjestelmä uusimpaan Windows 8.1 versioon tai kaikkia näitä yhdisteltynä! Helppo-päivityspalvelun tuotteet löydät tästä linkistä.

Tutustu Jimm’s Helppo-päivityspalveluun: www.jimms.fi/helppo

Jimm's on nyt virallinen Astro Gaming -jälleenmyyjä!

Valikoimastamme löydät A30 / A40 / A50 sekä MixAmp -tuotteet!
Suositut ja laadukkaat headsetit ovat erinomainen valinta pelaajille, etenkin jos taloudesta löytyy useampi pelialusta, muttei intoa hankkia erillistä headsettiä joka alustalle erikseen!

Tutustu valikoimaamme ja tilaa omasi jo tänään!


Jimm's G-Forces sarjan traileri julki!

Jimmyn iskujoukot saivat oman sarjansa, stay tuned! Katso uunituore traileri tästä: Jimms G-Forces S01 Coming Soon Is Over! - YouTube

Seasonicin odotetut P- ja G-sarjan virtalähteet nyt Jimm'siltä

Markkinoiden parhaat powerit?! Seasonicin odotetut ja kehutut P- ja G-sarjalaiset nyt hyllyssä, erittäin kilpailukykyiseen hintaan!
Seasonicin koko valikoima nyt saatavilla Jimmsin kautta, käy tutustumassa: Tuotehaku - Jimms.fi

Jimm'sin maksutavat muuttuvat

Maksutapamme muuttuvat! Osamaksuvaihtoehtona nyt Klarna-tili, lisäksi asiakkaamme voivat valita Klarna-laskun hintaan 4,90 euroa! Verkkopankkimaksut menevät jatkossa Pointin toteuttaman maksupalvelun kautta. Palvelun kautta voi tehdä verkkopankkimaksun kaikkien yleisten verkkopankkien kautta. Tieto tilauksen maksusta välittyy suoraan meille maksun jälkeen kuten ennenkin.

Jimm's ja Zowie Gear ovat aloittaneet yhteistyön!

ZOWIE GEAR on vuonna 2008 perustettu, kilpapelaamisen pelivälineitä valmistava yritys, jonka tavoitteena toimii parhaiden mahdollisten pelitarvikkeiden kehittäminen. Tämän vapaamielinen yritys koostuu kokeneista ja luovista yksilöistä, jotka eivät ole osakkeenhaltijoiden kahleissa tavoittelemassa markkinoiden suurinta osuutta. He tahtovat ainoastaan olla parhaita.

Tämä on Jimm’sin mielestä oikein jalo tavoite, jonka tiimoilta olemmekin aloittaneet yhteistyön ZOWIE GEARin kanssa! Tohtinemme jopa painottaa, että olemme valmistajan ainoa kumppani Suomessa. Kun siis kelpuutat vain parhaat välineet käyttöösi, tutustu valikoimaamme täältä! Myös tulevat uutuudet löytävät tiensä jatkossa nopeasti hyllyillemme!

ZOWIE GEAR + Jimm’s = <3

Jimm’s ottaa käyttöön 0600 303030 teknisen asiakaspalvelun palvelunumeron, josta voi saada apua myös normaalin Jimm’s tietokoneiden ja takuutuotteiden ulkopuolisille asioille.

Kasaamiimme Jimm’s tietokoneisiin ja takuuasioihin liittyvät kyselyt tulee edelleen osoittaa asiakaspalveluumme numeroon: 029 70 70700 (11,09 snt/min + mpm) tai sähköpostitse: asiakaspalvelu@jimms.fi

0600 303030 numeron veloitus on 1,51 €/min + mpm ja numerosta palvellaan arkipäivisin 10-16.

Lue lisää uutisista

Jaava 19.04.11 11:01

Hienoa että pääsitte tänne myös mukaan!
Itsellä vain yksi ostokokemus teiltä, josta ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa!

PS. Melko halpa 6970 @ 199€?

Onko tuo nyt sitten vertex vai sapphire kun sivuilla lukee sapphire ja täällä vertex?

ReliQ 19.04.11 11:02

Onkohan tuon 21187-00-50R-35BBS Vertex 3D AMD Radeon HD 6970 2 GB PCI-E BFBC2 Vietnam Game Edition hinta varmasti oikein? Näyttäisi olevan satasen liian halpa. Ja tuo on muuten Sapphiren, ei Vertex 3D:n.

Kampele 19.04.11 11:04

Hienoa. Tätä onkin odotettu.

Ehdotus linkkeihin:
Vertex 3D AMD Radeon HD 6970 2 GB PCI-E BFBC2 Vietnam Game Edition 199€


Näkisi samalla hinnakin kivasti.

Linkistä tulee Sapphiren kortti ? No tilaukseen meni kuitenkin..
toni2k7 19.04.11 11:04

Tuolla tasolla hintojen soisi olla aina ;)

Gl4c13r 19.04.11 11:06

Eiku vaan tilaamaan. Uutta R3:sta myös edullisesti. Ei nuo pitkään varmaan hyllyssä mätene.

Sampsa Kurri 19.04.11 11:07

Tervetuloa myös Jimm'sille MuroBBS:ään ja hienoa, että murottajat ovat edelleen sen verran lähellä sydäntä, että tukea ja tuotetarjouksia saadaan lukijoillemme ja käyttäjille.

PS. Oli pakko tarkistaa myös itse Jimmyltä ja hinnat ovat oikeat eli ei muuta kuin tilailemaan ;)

Asmola 19.04.11 11:07

Mahtava homma että teidät löytää jatkossa myös täältä! :)

6970-linkki tosiaan viittaa Sapphiren malliin, mutta hinta on kohdallaan. Eikä OCZ Vertex-tarjous kuullosta ollenkaan pahalta.

Nyt odotellaan tarjousta Maximus IV Extremestä! ;)

escalibur 19.04.11 11:13

Hieno uutinen! Toivottavasti Gentle Typhoonien valikoima laajenee myös 1450rpm-mallin osalta ja toivottavasti niitä nähdään täällä tarjouksessa. ;)

Kampele 19.04.11 11:13

Lainaus:

Alkuperäinen kirjoittaja Asmola (Viesti 1706394459)
Mahtava homma että teidät löytää jatkossa myös täältä! :)

6970-linkki tosiaan viittaa Sapphiren malliin, mutta hinta on kohdallaan. Eikä OCZ Vertex-tarjous kuullosta ollenkaan pahalta.

Nyt odotellaan tarjousta Maximus IV Extremestä! ;)

Olisi ollut 80Gb tuolla hinnalla niin olisin tilannut. 60Gb liian pieni. =/

Gammari 19.04.11 11:17

Lähti HD6970 tulemaan hyvällä hinnalla. Kiitokset!

EDIT. No siinä ei kauaa nokka tuhissut. Esimerkillistä toimintaa, paketti jo postissa tulossa tänne päin.

Jimm's 19.04.11 11:18

Lainaus:

Alkuperäinen kirjoittaja Kampele (Viesti 1706394440)
Hienoa. Tätä onkin odotettu.

Ehdotus linkkeihin:
Vertex 3D AMD Radeon HD 6970 2 GB PCI-E BFBC2 Vietnam Game Edition 199€


Näkisi samalla hinnakin kivasti.Linkistä tulee Sapphiren kortti ? No tilaukseen meni kuitenkin..

Kyseessä on tosiaan Sapphiren kortti, ja hintakin on oikein;)
Päivitetään myös hinnat tarjouksien otsikoihin.

Blixen 19.04.11 11:21

ei kele, ku lähtee tuo 6970 halvalla. Harmi että tuli hankittuu uus kortti jo :/

Gl4c13r 19.04.11 11:23

Vielä kuun saadaan myös Verkkokauppa.com mukaan niin kiva kanssa.

jjuha 19.04.11 11:25

No pitihän se 6970 tilaukseen laittaa kun tuohon hintaan saa :eek:

escalibur 19.04.11 11:35

Seuraavassa kierroksessa voitaisiin saada 570:n 6970:n hinnalla? :)

Capone 19.04.11 11:36

Saiko noita ropeleitakin ottaa vaan yhen? :D

Demianor 19.04.11 11:36

Mainiot avajaistarjoukset! Ei voi muuta sanoa.

Ananza 19.04.11 11:37

Todella hyvät tarjoukset. Radeon lähti tilaukseen :)

TunTuri 19.04.11 11:43

Jeps, Jimssin tulo tänne oli vähintäänkin oletettua..

Itselläni Jimmssin kanssa toimiminen on aina mennyt kerralla nappiin, mutta pienenpienen Jimssin lapsuksen takia eräs oma 4870 on kaverilla vieläkin lainassa.. Kaverilla alkoi 5870:n tuuletin pysähtelemään ja pitämään kauheata ääntä. Takuu oli voimassa, joten hän laittoi sen takuuseen ja lainasin väliaikaiskortiksi tuon 4870:n. Noh, Jimssiltä tuli kaverilleni korvaavaksi tuotteeksi eräs käytetty 5870 vaporx, mutta sattupa tuo vaporx olemaan ns. 'kalterikaatumisia' antava yksilö. Noh, tyyppivikahan tuo, kuten täämänkin threadin varrella on havaittu. Noh, taisipa kaveri laittaa tuotakin takuupalautukseen nyt sitten. Sinänsähän se on harmi, että saa toisen, erilailla rikkinäisen tuotteen takuupalautuksena, mutta tuo kalterivammakin on vähän semmoinen, että ei se mahdollisessa pikaisessa toimiiko vai eikö toimi -testissä tule esille, joten kyseessähän on hyvinkin inhimillinen erhe Jimmssin toimesta. ...Kaveri vaan sadatteli, että miksi laittoi takuuseen, kun olisi päässyt vähemmällä hommaamalla vaan jonkui aftermarket jäähyn omaan, muuten hyvintoimivaan korttiinsa.

Miikka M 19.04.11 11:50

Suosittelen VTX3D 6850 ostoa. Ostaisin toisen rinnalle jos olisi tilaa. Parhaimman näköisiä kortteja vielä. Retro punainen läpikuultava.

Jimm's 19.04.11 11:52

Lainaus:

Alkuperäinen kirjoittaja Capone (Viesti 1706394575)
Saiko noita ropeleitakin ottaa vaan yhen? :D

Pidetään siitä yhdestä kiinni per asiakas.
Näin mahdollisimman moni pääsee nauttimaan avajaistarjouksista!
Tuotteet kyllä hupenee aika hyvää vauhtia:)

mikey_d 19.04.11 11:58

Ilmeisesti nuo hinnat on voimassa vain Turusta noudettuna tahi postin kautta tilattuna? (Eli nouto Helsingistä ei onnistu...?)

JJ.Strange 19.04.11 11:58

Sapphire AMD Radeon HD 6970 2 GB PCI-E BFBC2 Vietnam Game Edition (199€)

Sainpas vielä omani :kippis:

No nyt ne sitten loppuivat, ei mennyt kauan. :)

Breezer_ 19.04.11 11:58

Ei pitkää nokka tuhissu et meni radeonit kaupaks :D


Kaikki ajat ovat GMT +2. Kello on nyt 15:09.