Vanha 26.01.11, 11:34   #26 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 02/2008
Viestejä: 851
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Lord12 Näytä viesti
Kirkon tai seurakuntien tehtävät jotenkin muuttuneet kymmenessä vuodessa?
Kirkon tehtävä on aina ollut ihmisten riistäminen,kusettaminen ja hyväksikäyttö henkisesti sekä fyysistesti...se ei ole muuttunut ikinä. Mutta ihmiset ovat nykypäivänä enemmän valveutuneita.
  Vastaa lainaten
Vanha 26.01.11, 11:35   #27 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 07/2007
Viestejä: 60
Aina ollaan leikkaamassa. On kai niin ettei yksikään kansanedustaja korkeasta koulutuksestaan huolimatta osaa ajatella suomea yrityksenä ja hyödyntää mm maassa (ainakin toistaiseksi) asuvien ihmisten tietotaitoa ja osaamista.

Minun pari senttiä:
-Alkon tuotevalikoiman laajentaminen. Yksistään tällä aluevaltauksella voidaan luultavasti jo alkaa lyhentää velkaa. Nykyisin tuotot menevät yksityishenkilöille jotka sattuvat kantamaan liivejä ja aseita.
-Maataloustukien lopettaminen. Tämä tapahtuu joko Suomi Oy Ab:n omalla ruokakaupalla taikka siten että nykyiset monopolit pakotetaan jotenkin maksamaan tuottajille tarpeeksi, mikä tarkoittaisi katteiden pienenemistä. Nykyisin Maataloustuet ovat suoraa tulonsiirtoa näille ruokakartelleille.
__________________
Muron oma Pentti Linkola
  Vastaa lainaten
Vanha 26.01.11, 11:36   #28 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 11/2000
Viestejä: 1286
Tämä on just tätä vasemmistoviherdemarien paskaa. Mistään ei osata leikata, vaan korotellaan veroja nykyisen järjettömyyden ylläpitämiseksi.
Ja tyhmäkansa hurraa, jos pahoja pääomatuloja saisi jotenkin verotettua lisää, ja kaikenlaista pörssipeliä ja mitä muuta hirveyksiä niitä nyt olikaan.
Jos tuo 30% perusvero + progressio päälle toteutuu, niin pääomapako on taattu ja se vahingoittaa tätä kärpäsenpaskan kokoista maata enemmän kuin vasurit osaavat kuvitellakaan.

Rahallinen kehitysapu nollaan, sillä rahat menevät ihan muualle kuin avuntarvitsijoille. Sen sijaan voidaan lähettää laivalasteittain tarpeellisia tavaroita, kotimaassa valmistettuja tietenkin. Tällä hetkellä otetaan velkaa ulkomailta, jotta voitaisiin lähettää rahat takaisin ulkomaille.
Sosiaalihyysäykseen suuret leikkaukset, toki kohdistettuna loisijoihin, eikä todellisiin tarvitsijoihin. 1.2mrd on äkkiä säästetty. Enää 10mrd leikattavaa.
  Vastaa lainaten
Vanha 26.01.11, 12:04   #29 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 09/2002
Viestejä: 243
On kyllä niin helvetin kieroutunutta tämä meininki. Syötetään vain lisää ja lisää rahaa ylipaisuneeseen julkiseen sektoriin. Miksei esimerkiksi kellekkään poliitikolle ole tullut mieleen, että leikkuri käteen ja samalla lasketaan veroja!?

Kohteita kyllä löytyy mistä saadaan miljardi parikin ja tarvittaessa enemmän napsaistua pois. Kukaan ei vain uskalla ottaa vastuuta.

Ei sinällään, mitä lainaan tulee Suomella on ollut pariinkin otteeseen 2000-luvullakin saatavia enemmän kuin velkoja, jolloin on ollut korkotuottoja - ei korkomenoja Ts. velka/saamiset ovat aika tasapainossa - jos ja vain jos nuo saamiset on todella reaalisia eikä vain lukuja paperilla.

Mutta kyllä se suunta pitäisi silti olla kohti kevyempää julkista sektoria, josta rahoitetaan vain välttämättömät pahat -> verot laskuun rajusti -> aivan eri mahdollisuudet temmeltää tällä syrjässä olevalla pienellä pohjoisella pelikentällä niin yksityistalousten kuin yritystenkin kannalta. Pelkästään halpa energia, ja halpa työvoima tekisi ihmeitä (ei alennuksia palkkoihin, vaan sivukuluihin jotka 100% palkasta).
  Vastaa lainaten
Vanha 26.01.11, 12:05   #30 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 06/2001
Viestejä: 96
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja 808s Näytä viesti
Olen tossa kuunnellut samaa keskustelua monesta eri lähteestä, eli mistä leikata nyt kun on vaikeaa?

Ajankohtaisessa kakkosessa eilen kerrottiin että tarvetta olisi 1.2 mrd eurolle.
Ohjelmassa tehtiin myös esimerkkilaskelma siitä miten tuo määrä saataisin kasaan, tässä laskelma:

- Pääomatuloverotus nostettaisiin 30% + Progressio (eli mitä enemmän tienaa, sitä enemmän vero maksaa 40% asti).
Tästä kerättäisiin 200milj. + Progressio 470milj.
- Pankkivero (0,15%). Tästä kerättäisiin 615milj.
Yhteensä siis: 1.285 mrd. euroa

Tämä kuulostaa järkevältä, sillä harvalla (ja suurimmalla osalla) ihmisistä on pääomatuloja ja jos niitä on, veroa voitaisiin varmaankin nostaa tuon verran, sillä maksukykyä todennäköisesti olisi ja veron nousun määrä ei ole kovin suuri prosentuaalisesti.
Parempi tämä kuin se että pienituloiselta, opiskelijalta, työttömältä tai eläkeläiseltä leikattaisiin jo valmiiksi vähäisinä olevista tuloista?
En myöskään leikkaisi sairaanhoito- ja hoivapalveluista, lastenhoidosta, opetuksesta yms. ns. peruspalveluista jotka on hyvä olla olemassa.
Itse en muuttaisi pääomaveroa progressiopohjaiseksi enkä myöskään toisi takaisin varallisuus veroa. Mikäli p.o.vero muuttuisi progressiopohjaiseksi monet suursijoittajat siirtäisivät rahansa pois Suomesta, samalla investoinnit täällä vähenisivät, koska tuotto-odotukset Suomen vs muun maailman välillä kaventuisivat. Tiedän yrittäjiä jotka työllistävät useita satoja henkilöitä tuontantoportaasta aina suunnittelijoihin, jotka jo nyt miettivät tuotannon siirtoa pois Suomesta halvempien työntekijäkustannusten takia. Heille henkilökunta ei ole tärkein resurssi, vaan suurin kuluerä. Tärkein resurssi on olemassa olevat patentit ja konepiirrustukset.

Meille pienpääoma sijoittajille, jotka harrastavat huoneistovuokrausta tuo maltillinen pääomaveron nosto ei ole niin merkittävää. Esim itse tulen nostamaan vuokria 6%:lla jos pääomaveroa nostetaan 2%:lla. Jos varallisuusvero tulee takaisin, niin sitten nostetaan vähän enemmän. Jokatapauksessa inflaatiokorjattu nettotulo tulee pysymään samana. Näin olen kuullut muiden vuokranantajien suunittelevan tekevän.

Eli pääomaveron ja varallisuusveron nosto heijastuu suoraan vuokralaisten ja palkansaajien tilipussiin joko nousseina vuokrina tai kadonneina työpaikkoina.

Mutta mistä sitten säästöt: Vastaus on selkeä ja helppo sanoa. Otetaan se maahanmuuton hyysäyksestä. En kuitenkaan täysin rajoittaisi maahanmuuttoa, vaan harrastaisin positiivista syrjintää. Suomeen saisi tulla EU:n ulkopuoleltakin tekemään töitä, maksamaan veroja ja ensimmäisen kolmen vuoden jälkeen olisi oikeutettu suomalaiseen terveydenhuoltoon (sosiaalihuoltoon vain oman työpanoksensa arvosta). Käytännössä jo tällä hetkellä yritykset jotka rekrytoivat henkilökuntaa ulkomailta tarjoavat työntekijälle ja mukana seuraavalle perheelle yksityisen terveydenhuollon.

Ehdottamassani mallissa säästöjä tulisi monella eritasolla, niin valtio, kunta kuin yksityissektorilla.

EDIT: Lisätään vielä että veroja korottamalla lisätään vain inflaatiopainetta. Tilanne on kuin kusisi housuihin pakkasella. Hetken se lämmittää mutta sen jälkeen on helvetin kylmä. Sen sijaan kuluja leikkaamalla saavutetaan säästöjä.

Viimeinen muokkaaja Oizo; 26.01.11 12:56.
  Vastaa lainaten
Vanha 26.01.11, 12:06   #31 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 06/2001
Viestejä: 96
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Ruutiveijari Näytä viesti
Valtiolla taitaa olla noin 120 000 virkamiestä.
Valtiolla taitaa nykyään olla enää 78 000 virkamiestä, kun yliopistot irroitettiin valtionhallinnosta. Aikaisemmin niitä oli tosiaan 120 000.
  Vastaa lainaten
Vanha 26.01.11, 12:10   #32 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 11/2000
Viestejä: 1286
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Oizo Näytä viesti
Meille pienpääoma sijoittajille, jotka harrastavat huoneistovuokrausta tuo maltillinen pääomaveron nosto ei ole niin merkittävää. Esim itse tulen nostamaan vuokria 6%:lla jos pääomaveroa nostetaan 2%:lla. Jos varallisuusvero tulee takaisin, niin sitten nostetaan vähän enemmän. Jokatapauksessa inflaatiokorjattu nettotulo tulee pysymään samana. Näin olen kuullut muiden vuokranantajien suunittelevan tekevän.

Eli pääomaveron ja varallisuusveron nosto heijastuu suoraan vuokralaisten ja palkansaajien tilipussiin joko nousseina vuokrina tai kadonneina työpaikkoina.
Haha juuri näin
Aluksi kannatetaan kiihkeästi kaikenlaista rikkaampien kuritusta, mutta sitten on WTF-ilme naamalla, kun se 6% korotuskirje löytyy oman surkean vuokraluukun eteisen lattialta.
  Vastaa lainaten
Vanha 26.01.11, 12:10   #33 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 10/2008
Viestejä: 55
Minusta leikkaukset pitäisi tehdä siten, että KAIKISTA BUDJETIN OSA-ALUEISTA leikataan 5-10%. Sitten erikseen valitaan ne muutamat tärkeät kohteet, joita ei leikata. Näin saataisiin paljon säästöä eikä se olisi niin epäreilua ketään kohtaan, kun melkein kaikesta leikataan saman verran. Verojen korotusta en kannata, sillä se todella aiheuttaa pahaa tuhoa, pimeä työ lisääntyy ja pääoma pakenee. Tällainen koko kansan kattava kuuri olisi mielestäni paras ratkaisu. Tavoitteena täytyy olla velkakierteen lopettaminen.

EDIT. Kehitysavun tosin laittaisin nollaan ja muutkin sotilaalliset operaatiot ulkomailla lopettaisin toistaiseksi, ne syövät rahaa "turhaan".
  Vastaa lainaten
Vanha 26.01.11, 12:16   #34 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 10/2006
Viestejä: 1987
Kuinkahan suuri merkitys on nykyisin harmaalla työvoimalla, virolaisilla, bulgarialaisilla sun muilla sepillä jotka kaiken lisäksi tekevät sutta ja sekundaa. Noiden valvomiseen voisi huoletta lisätä valtion virkamiehiä. Ei tämä tällainen rajat auki - politiikka vaan voi toimia. Noiden palveluksia käyttävät firmat kuriin kunnon rangaistuksilla niin alkaa taas tämä Suomi OY AB toimia.
  Vastaa lainaten
Vanha 26.01.11, 12:16   #35 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 09/2006
Viestejä: 5668
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Mama70 Näytä viesti
Esim. tähän maailmantilanteeseen kulttuuriväen suitsuttama Guggenheim tuntuu naurettavalta ajatukselta.
Guggenheim aikoo rahoittaa sen museonsa itse.
__________________
Kalliosta Eiraan on pitkä matka, Frank
  Vastaa lainaten
Vanha 26.01.11, 12:25   #36 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 11/2002
Viestejä: 1901
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Mama70 Näytä viesti
Esim. tähän maailmantilanteeseen kulttuuriväen suitsuttama Guggenheim tuntuu naurettavalta ajatukselta.
Tulikin jo, että rahoitus tulee säätiöltä itseltään. Tuskin tuo paha homma olisi ollenkaan. Olihan tuo Bilbaolle helkkarinmoinen onnenpotku, niin kai tuo Suomellekin jonkin verran rahaa toisi.
  Vastaa lainaten
Vanha 26.01.11, 12:25   #37 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 01/2004
Viestejä: 1938
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Proc Näytä viesti
Haha juuri näin
Aluksi kannatetaan kiihkeästi kaikenlaista rikkaampien kuritusta, mutta sitten on WTF-ilme naamalla, kun se 6% korotuskirje löytyy oman surkean vuokraluukun eteisen lattialta.
Tätä naurettavaa yksittäis syöttiähän voi jatkaa, kun vuokralainen vie vuokransa sossuun, menee valtio nurin ja kaikilta rikkailta viedään koko omaisuus

Ihan kuin jorman ollilat veisi laittaisi kaikki menetetyt verot vuokraamansa yksiön kuukausikuluihin

Oikeilta pien kiinteistösiottajiltahan ei juuri koidu kuluja moisesta, ja jos on kiinteistöjä niinpaljon jollakulla yksityisellä, sille tulee pissaset oltavat, koska nostamalla vuokria, yritykset ja piensiottajat tarjoaa halvemmalla asuntoja vuokralle ja suurempi yksityinen vuokraaja maksaa korotettujen vuokrien mukana tyhjillään olevista asunnoista vastikkeet, lämmityksen, kiinteistöverot ja vakuutukset, siltävaralta, että yöntimot tulee ja valtaa tyhjän kiinteistön tai mahdollisesti saavat vuokralaisen, joka ei maksa vuokriaan ja sosiaali tantat takaavat uuden asukkaan asumisen pitkään olohuoneeseen perustamansa kanatarhan kera ilman että maksaa vuokraa.
  Vastaa lainaten
Vanha 26.01.11, 12:26   #38 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 08/2000
Viestejä: 938
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Taivasverkko Näytä viesti
Kirkon tehtävä on aina ollut ihmisten riistäminen,kusettaminen ja hyväksikäyttö henkisesti sekä fyysistesti...se ei ole muuttunut ikinä. Mutta ihmiset ovat nykypäivänä enemmän valveutuneita.
Niin, maailma oli hieman erilainen silloin 1500-luvulla, kun saarnoissa peloteltiin ikuisella helvetillä. Olemme toki valveutuneempia ja emme enää palvo ukkosen jumalaa, kiitos siitäkin saattanee kuulua kirkolle, joka toi sivistyksen tänne pohjolaan.

Mutta samoja ongelmia me kohdataan elämässä kuin esimerkiksi 100-vuotta sitten. Kirkko ja seurakunta ovat monelle tärkeitä paikkoja, joista saa apua. Tiedätkö, että se semmonen usko on edelleen tärkein tukipilari monen elämässä vaikka se ei merkitse sinulle tai minulle mitään.

Omaan napaan katsominen näyttäisi olevan nykypäivän sana. Leikataan ja otetaan pois muilta, kunhan ei minulta.
__________________
""Hang in there, I'll get some help!""
""Hirttäydy sinne, haen apua!""
  Vastaa lainaten
Vanha 26.01.11, 12:45   #39 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 07/2002
Viestejä: 4328
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Mama70 Näytä viesti
"lakkautetaan lapsilisät, koska mulla ei ole lapsia niin ei väliä"
Ja miten tämä eroaa näistä sinun ehdottamista:
"lakkautetaan ooppera, koska en kuuntelee oopperaa"
Oopperasta voisi kyllä hyvin leikata. Ja ei en käy itse juuri koskaan oopperassa, mutta jos kerran oopperaa tuetaan niin miksei sitten vaikka jääkiekko-otteluita tueta?(en käy jääkiekkoakaan katsomassa, mutten näe oikein reiluksi, että kaikki joutuu maksamaan jostain viihteestä jota kumminkin harva seuraa ja millä perusteella juuri jotain oopperaa tuetaan eikä jotain muuta viihdettä?) Ei kenekään ole pakko kumminkaan mennä oopperaan joten mieluummin siitä leikataan kun vaikka koulutuksesta tai sairaalahoidosta.

-Kehitysapu kokonaan pois
-Pakolaisia otettaisiin vähemmän ja niille maksettaisiin vähemmän rahaa ja käsittelyaikoja nopeutettaisiin.
-Pääoma veroa voisi vähän korottaa, muttei paljoa, koska kaikista rikkaimmat sitten vaan siirtäisivät viimeisetkin rahansa ulkomaille ja tämäkin taas kirpaiaisi eniten keskituloisia jotka saavat muutamia roposia laitettua osakkeisiin ja sitten niistäkin saadut pienet voitot menee verottajalle.

Näistä olisi hyvä aloittaa. Ja sitten ihan yleisesti aivan kaikesta mille annetaan määrärahoja voisi ottaa vaikka 5% pois.
__________________
Abit IP35-E, 8800GTS G92, E7200, 4 Gb DDR2, WD AAKS6400, Sonata III
  Vastaa lainaten
Vanha 26.01.11, 13:05   #40 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 01/2002
Viestejä: 280
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Proc Näytä viesti
Tämä on just tätä vasemmistoviherdemarien paskaa. Mistään ei osata leikata, vaan korotellaan veroja nykyisen järjettömyyden ylläpitämiseksi.
Leikkauslista puoluekentän toisesta laidasta: Kokoomusnuoret julkaisi leikkauslistansa
__________________
Muuten olen sitä mieltä, että Karthago on tuhottava.
  Vastaa lainaten
Vanha 26.01.11, 13:12   #41 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 02/2008
Viestejä: 851
Tuo kehitysapu on kyllä naurettavaa kun ei pystytä edes omista pitämään huolta.
  Vastaa lainaten
Vanha 26.01.11, 13:16   #42 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 01/2004
Viestejä: 1938
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja herra papu Näytä viesti
Leikkauslista puoluekentän toisesta laidasta: Kokoomusnuoret julkaisi leikkauslistansa
Tuossa ei siis kerrota oikeestaan mitään, yhtään laskelmaa en nähnyt, joita ei ole tarkoituskaan näyttää, koska verojen kevennys, valtion velan pysäytys ja pakolaisten leikkausohjelma ei yksinkertaisesti voi kestää laskelmissa päivänvaloa, toki onhan heillä jykä, joka laitto tulpan kaikkien ylivelkaantumiselle

Olihan siinä viittaus, että kaikilta alennetaan veroa=köyhä maksaa vaikka 2e vähemmän, rikas 2 miljoonaa vähemmän, kiitos prosenttilaskun ja se siirretään auton pakokaasu veroon = köyhällä ei ole enään varaa ajaa töihin nousseiden auto verojen takia, rikas palkkaa puolalaisen autonkuljettajan.
  Vastaa lainaten
Vanha 26.01.11, 13:25   #43 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 01/2002
Viestejä: 280
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja _o/ ALTTERI \o_ Näytä viesti
toki onhan heikkä jykä, joka laitto tulpan kaikkien ylivelkaantumiselle
Nimenomaan Jygäähän tuossa kritisoidaan, "Kokoomuksen Nuorten Liitto ei alun alkaenkaan pitänyt kestävinä niitä argumentteja, joilla voimakasta velkaantumista perusteltiin.....Menneisyyttä ei kuitenkaan voi muuttaa, vaikka raskaita virheitä onkin tehty. Kokoomusnuoret haluaa tehdä tulevaisuudessa talouspolitiikkaa, jolla korjataan velkaantumispolitiikan virheet, tasapainotetaan valtion talous ja luodaan edellytykset tulevaisuuden talouskasvulle työntekoon ja yritteliäisyyteen kannustavalla vero-, elinkeino- ja sosiaalipolitiikalla."
__________________
Muuten olen sitä mieltä, että Karthago on tuhottava.
  Vastaa lainaten
Vanha 26.01.11, 13:28   #44 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 09/2003
Viestejä: 1007
Kuten aloitusviestissä mainittu, valtava omaisuus ja käteisvaroja.


Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Taivasverkko Näytä viesti
Höpö höpö... järjestelmällisen aivopesun ja propagandan lisäks kirkon pääsääntöinen tehtävä on rahan tekeminen ja siinä se instituutti on aina loistanut. Saa olla aika lapsellisen sinisilmäinen idiootti jos vielä 2000 luvul pitää kirkkoa jollain tasol hyväntahtosena laitoksena.
__________________
The imaginary friends I had as a kid dropped me because their friends thought I didn't exist.
  Vastaa lainaten
Vanha 26.01.11, 13:28   #45 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 09/2003
Viestejä: 1007
Näin


Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Lord12 Näytä viesti
En mitenkään vertaillut. Heitin vain samassa mittakaavassa olevia ehdotuksia säästöjen tekemiseen.Ajattele kuinka monta koulua suomessa on ja vangit syövät ruokaa joka päivä. Myös valtion laitokset ja pelkkä byrokratia syövät aivan valtavia määriä euroja.

Seurakunnat voisivat toimia vaikka teltassa katujen kulmissa? Samoin kela, työvoimatoimisto ja sossu. Hyvinhän niitä säästöjä löytyy
__________________
The imaginary friends I had as a kid dropped me because their friends thought I didn't exist.
  Vastaa lainaten
Vanha 26.01.11, 13:32   #46 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 09/2003
Viestejä: 1007
Tämän keskustelun aihe ei ole kirkko eikä uskonto, tarkoitus on vain tuoda esiin näkökanta jossa kyseenalaistetaan "pakko"-verona tehtävä veronkeräys ja valtion tuki lisäksi sille.
Kuten ensimmäisessä viestissä kirjoitin, tehdään asiasta vaikka valintatehtävä (muutakin kuin kirkosta eroaminen), jos haluaa antaa kirkolle asia ok, mutta jos haluaisi että samat rahat menisi valtiolle (sovittuihin kohteisiin, ei guggenheimiin tms.) niin sekin onnistuisi.


Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Lord12 Näytä viesti
Kenties olen sitten lapsellinen ja sinisilmäinen. Miten 2000-luku eroaa esimerkiksi 1990-luvusta? Kirkon tai seurakuntien tehtävät jotenkin muuttuneet kymmenessä vuodessa?

Tiesitkö, että tässä maassa on vielä miljoonia ihmisiä, jotka pitävät seurakuntaa ja sen tekemää työtä tärkeänä. Kaikki eivät istu kotona 24/7 ja dataa koneensa ääressä.
__________________
The imaginary friends I had as a kid dropped me because their friends thought I didn't exist.
  Vastaa lainaten
Vanha 26.01.11, 13:37   #47 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 09/2003
Viestejä: 1007
Samaa mieltä ulkomaantuesta, olisi hyvä jos voitaisiin varmistaa se että apu todella menisi niille jotka sitä tarvitsee.
Nyt kun annetaan vaan rahaa (pohjattomaan säkkiin) niin niillä ostetaan tuotteita/palveluita jostain muualta kuin suomesta. Mitä jos tehtäisiin tosiaan kotimaassa ruoat/tarvikkeet ja toimitettaisiin ne avun tarvitsijoille?
Tällä olisi myös työllistävä vaikutus suomessa ja voitaisiin silti auttaa.


Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Proc Näytä viesti
Tämä on just tätä vasemmistoviherdemarien paskaa. Mistään ei osata leikata, vaan korotellaan veroja nykyisen järjettömyyden ylläpitämiseksi.
Ja tyhmäkansa hurraa, jos pahoja pääomatuloja saisi jotenkin verotettua lisää, ja kaikenlaista pörssipeliä ja mitä muuta hirveyksiä niitä nyt olikaan.
Jos tuo 30% perusvero + progressio päälle toteutuu, niin pääomapako on taattu ja se vahingoittaa tätä kärpäsenpaskan kokoista maata enemmän kuin vasurit osaavat kuvitellakaan.

Rahallinen kehitysapu nollaan, sillä rahat menevät ihan muualle kuin avuntarvitsijoille. Sen sijaan voidaan lähettää laivalasteittain tarpeellisia tavaroita, kotimaassa valmistettuja tietenkin. Tällä hetkellä otetaan velkaa ulkomailta, jotta voitaisiin lähettää rahat takaisin ulkomaille.
Sosiaalihyysäykseen suuret leikkaukset, toki kohdistettuna loisijoihin, eikä todellisiin tarvitsijoihin. 1.2mrd on äkkiä säästetty. Enää 10mrd leikattavaa.
__________________
The imaginary friends I had as a kid dropped me because their friends thought I didn't exist.
  Vastaa lainaten
Vanha 26.01.11, 13:43   #48 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 01/2004
Viestejä: 1938
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja herra papu Näytä viesti
Nimenomaan Jygäähän tuossa kritisoidaan, "Kokoomuksen Nuorten Liitto ei alun alkaenkaan pitänyt kestävinä niitä argumentteja, joilla voimakasta velkaantumista perusteltiin.....Menneisyyttä ei kuitenkaan voi muuttaa, vaikka raskaita virheitä onkin tehty. Kokoomusnuoret haluaa tehdä tulevaisuudessa talouspolitiikkaa, jolla korjataan velkaantumispolitiikan virheet, tasapainotetaan valtion talous ja luodaan edellytykset tulevaisuuden talouskasvulle työntekoon ja yritteliäisyyteen kannustavalla vero-, elinkeino- ja sosiaalipolitiikalla."
Tuo veron kevennys ja sen siirtäminen haittaveroihin, on mielestäni tuhoon tuomittu ajatus, tarkoittaa sitä, että se siirretään varmasti välttämättömiin kuluihin, ruoka, asuminen, auto, julkinen liikenne jne, eli ylimääräinen kulutus laskee roimasti, firmoja menee nurin ja työttömyys lisääntyy, ollaan kohta samassa jamassa kuin jossain banaanivaltiossa, palkasta 70% menee banaaniin, loppu asumiseen ja kaupoissa ei kannata enään myydä kuin b luokan tonnikalaa, koska kuluttajilla ei ole enään varaa ostaa vaikka mikko alatalon uusinta hittilevyä
  Vastaa lainaten
Vanha 26.01.11, 13:47   #49 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 06/2001
Viestejä: 96
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja _o/ ALTTERI \o_ Näytä viesti
Olihan siinä viittaus, että kaikilta alennetaan veroa=köyhä maksaa vaikka 2e vähemmän, rikas 2 miljoonaa
Uskotko oikeasti että yhteiskuntaan pidetään yllä veroprosenteilla? Minä kyllä uskon että veroeurot ovat ratkaisevammassa roolissa. Totuus on että jos veroja korotetaan, niin veronkorotukset kohdistetaan keskituloisiin. Tämä kasvattaa inflaatiota ja heikentää Suomen kilpailukykyä. Oikeasti rikkaisiin ei kannata kohdistaa veronkiristyksiä, sillä he siirtävät pääomat pois Suomesta ja köyhillä ei ole mistä ottaa. Sen sijaan maltilliset veronkevennykset keskituloisille vähentää inflaatioriskiä ja siirtymällä kohti kevyttä tasaveroa ja maltillista kulutusverotusta kasvatetaan suuren massan ostovoimaa.

Näin EU:n aikakaudella olisin sitä mieltä että arvonlisäverotuksen tulisi olla huomattavasti matalampi, ehkä hiukan alempi kuin EU:n keskiarvon. Keskiarvoa kovempi ALV vie Suomesta työpaikkoja ja euroja muualle yhteisvaluutta alueelle.

Mutta yhteiskunnalle tärkeämpää on saada säästöjä menoista kuin keksiä uusia verotuskohteita.
  Vastaa lainaten
Vanha 26.01.11, 14:03   #50 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 05/2006
Viestejä: 3777
Yli suuresta julkisesta sektorista,
ja tästä:
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Gummitarzan Näytä viesti
Kehitysapuun annetaan jotain 900-1000 miljoonaa. Oltaisko ihan kauheita ihmisiä, jos annettaiski vaan vaikka 500 miljoonaa...?
Mielestäni kokonaan pois, sehän olisi siinä.
Sodatkin vähenisi siellä lähi-idässä samalla kun ei olisi enää sitä miljardia millä ostaa niitä aseita.
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Taivasverkko Näytä viesti
Tuo kehitysapu on kyllä naurettavaa kun ei pystytä edes omista pitämään huolta.
Juurikin näin.
__________________
AMD Phenom x4 9650@2.6GHz, 8Gt, ATI, BenQ 24" & MS Laser Mouse 6000 & Logitech UltraX
BF2 Stats
Rekisteröitynyt oikeasti jo: 01/2003 @ SpoASU
  Vastaa lainaten
Vastaa

Hae ketjusta:

Laajennettu haku

Hyppää alueelle:
Kaikki ajat ovat GMT +2. Kello on nyt 23:22.