Vanha 29.12.09, 14:04   #101 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 10/2008
Viestejä: 8
Tänään tuli soitto SBM auton turvamerkinnästä SBM Auton turvamerkintä | SBM

Myyntimies uskoi kyllä ihan suosiolla kun sanoin että kiitos ei. Oli kuitenkin pakko googlettaa, että mistä tässä nyt on kyse. Jotain kuvaa toiminnasta antanee tämä keskustelu, joka käsittelee SBM:n omistajayhtiötä: Sulkuturva?? - Sivu 3 - Iltalehden keskustelufoorumi

Onko kokemuksia?
  Vastaa lainaten
Vanha 29.12.09, 15:17   #102 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 11/2005
Viestejä: 458
Onko täällä muuten kellään kokemusta enemmän tuosta sulkuturvasta.

Aloin lukemaan tosta vähän enemmän kun joku nainen mulle soitteli ja tarjosi jotain lisäpalveluita tms?
Olen siis joskus ottanut tuon "kokeile 6kk ilmaiseksi" tuolta sulkuturvan sivuilta.

En aivan ollut kärryillä mitä muija kauppasi kun sanoin vaan kaikkeen mahdolliseen että ei kiitoksia, ei tällä kertaa, ei ole tarvetta.

Olenko nyt kuitenkin myynyt sieluni saatanalle?
__________________
Q9550, A-Data Vitesta Extreme 4x1gb 800Mhz, Asus P5Q-E, MSI Geforce 9800Gt OC, Samsung Syncmaster 2494HM
  Vastaa lainaten
Vanha 29.12.09, 15:54   #103 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 09/2009
Viestejä: 510
PlusTV:stä tilasin joskus sellaisen ilmaisen kokeilukortin, olikohan kuukauden/kahden.
Varmistelin puhelimessa etten VARMASTI sitoudu mihinkään, ja myyjä sanoi että "juuri niin, voit katsoa ilmaisen ajan, ja tämän jälkeen heittää kortin vittuun eikä tarvi jatkaa tilausta"

Muutama päivä meni, niin tuli kortit ja kaikki. No, Digi-TV:ni on niin paska, ettei siellä mitään paikkaa kortille ollutkaan, joten soitin asiakaspalveluun ja sanoin että voivat sulkea samantien. Myyjä sanoi että "jaa tämä 6kk:tta tilattu paketti?"

Pitkän selvittämisen jälkeen kävi ilmi että heillä on joku kyrpänaama myymässä, joka on tilaamatta laittanut ihan oikeita paketteja tulemaan näille kokeilupaketin tilaajille.. Pahoittelivat ja lupasivat "deal with him"

Että kyllä ne myyjät voi sinua ukottaa jopa tietämättäsi
  Vastaa lainaten
Vanha 29.12.09, 22:28   #104 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 06/2001
Viestejä: 1476
<offtopic>
Tapahtui muutamia vuosia sitten. Eräs mukavankuuloinen naisihminen soitti reippaalla tavalla (IMHO typerällä) kaupatakseen lehteä. En tilannut, mutta koitin kepillä jäätä ja yritin myydä omaa markkinoinnnin kirjaani hänelle. Häkeltyi mokoma. Hetken aikaa juttelimme niitä näitä ja kysyin sitten ohimennen, että missä hän tekee hommia. Helsingissä kuulema, siellä siis missä asuin. No eikun pyytämään kahville (aikaa, jolloin olin vielä villi ja vapaa..). Harmittaa vieläkin, kun oli todella pienestä kiinni ettei lähtenyt. Sinänsä hassu juttu, josta jäi ainakin itselle hyvä muisto.
</offtopic>
__________________
-Elämä on vain kohtalon ivaa
-kipu on tunne kun heikkous poistuu ruumiista
-Hankkikaa jo jumalauta se itsetunto tai elämä
  Vastaa lainaten
Vanha 25.01.10, 12:17   #105 (linkki)
v4
 
Rekisteröitynyt: 04/2008
Viestejä: 17
SBM Turvamerkintä

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja VonKortez Näytä viesti
Tänään tuli soitto SBM auton turvamerkinnästä SBM Auton turvamerkintä | SBM Onko kokemuksia?
Serkkupoika kirjoitteli seuraavaa:

Iltalehden keskustelufoorumi - Yksittäisen viestin lukeminen - Sulkuturva??

Lainaus:
Sulkuturvaa en tunne, mutta viime vuoden puolella sain pari puhelua SBM Auton turvamerkinnästä. Molemmat kuuluvat samaan (ruotsalaiseen) emoyritykseen, kuten yllä on jo todettu.

Myytävä tuote (turvamerkintä) sinällään lienee ihan asiallinen, mutta (puhelinmyynnille tyypillinen) myyntitapa ei. Asiat esitetään sopivan yleisesti ja laveasti, eikä yksityiskohdilla rasiteta asiakasta. Samalla luodaan uhkakuvia nurkan takana väijyvistä (itärajan takaisista) ammattimaisista autonvarkausliigoista.

Kokemukset puheluista ovat seuraavat:

1) Elokuun puhelun aikana paketin hinta oli 31 €, joulukuussa hinta oli noussut 39 €. Ruotsalaisen emoyhtiön sivuilla samaa tuotetta myydään hintaan 250 kr, siis noin 25 €. Vaikea uskoa, että suomalaisen rekisteritunnuksen mukaisen merkinnän valmistamiskustannukset voisivat olla 14 €:a suuremmat kuin vastaavan ruotsalaisen.

2) Puhelun aikana mainitaan 500 €:n takuu, jos auto merkinnöistä huolimatta varastetaan. Takuu maksetaan kuulemma puhtaana käteen. Vakuutusehdoista selviää, että kyseinen takuu on ensinnäkin voimassa 12 kk. Toiseksi, se edellyttää, että autoa ei löydetty 14 vrk:n sisällä.

- Keskusrikospoliisin (KRP) tilastot paljastavat kuitenkin, että:
-vajaa 1 prosentti varastetuista autoista katoaa lopullisesti
- lähes kaikki kadoksiin jääneet ovat rahoitusyhtiöiden omistamia. Haltijana on ulkomaalaisperäinen henkilö ja katoamispaikka pääsääntöisesti ulkomailla
- lähes kaikki ne (kadonneet autot) ovat petosjuttuja
- yleisesti, ajonestolaitteiden käyttönotto on romahduttanut autovarkaudet.

- Lisäksi luvattu avaintakuu on voimassa vain 6 kk. Kummastakaan asiasta ei tietenkään välitetä informoida puhelun aikana …

3) Puhelun aikana mainitaan myös, että ikkunoiden vaihtaminen maksaisi jopa 4000 €, minkä takia varkaat jättäisivät auton rauhaan. Joopa joo, saattaahan se maksaakin, jos auton vie merkkihuoltoon, jossa homma tehdään. Epäilemättä ammattimaisilla autovarkausliigoilla on kuitenkin omat yhteytensä tälläisen asian ratkaisemiseksi.

4) Puhelinmyynnille tyypillisesti asia pitää päättää heti, eli miettimään ei saa jäädä.

Kun en periaatteessa koskaan osta mitään puhelinmyyjiltä, niin oli näistäkin helppo kieltäytyä. Jos pitää periaatteenaan sellaista, että jos tuntee tarvetta jollekin tuotteelle tai asialle, niin työskentelee sitten aktiivisesti itse sen hankkimiseksi, niin ei tule tehtyä hätiköityjä ja usein turhia ostopäätöksiä.

Myös työkaverille soitettiin samasta puljusta syksyllä ja hän otti ko. paketin. Muuten hyvä, mutta merkinnät oli väärällä rekisteritunnuksella (yksi kirjain väärin). Toki paketin sai palauttaa, mutta palautuksesta johtuvia postikuluja ei korvattu. Pieni asia, mutta täysin turha kulu asiakkaan kannalta.

Yritys näkyy kotisivulla olevan tiedon mukaan toimivan myös Ruotsista käsin, eli osa myyjistä lienee jo pitkään Ruotsissa asuneita tai sitten jopa siellä syntyneitä suomalaisia, joiden suomenkieli saattaa kuullostaa hieman murteelliselta. Siinä lienee siis selitys, jos puheet kuullostavat 'virolaisilta'.

En sinällään usko, että poliisilla tai kellään muullakaan yrityksestä olisi sen enempää tutkittavaa, kyse on vaan aktiivisesta puhelinmyynnistä, jossa tosiasiat esitellään hieman lennokkaasti.

Kuluttajansuojalain mukaan puhelinmyynnissä on heti puhelun alussa kerrottava, että kyseessä on myyntipuhelu. Puhelinmyynnissä kuluttajalla on 14 vuorokauden ajan tuotteen saapumisesta mahdollisuus perua kauppa. Asiakkalle on lähetettävä kaupasta kirjallinen vahvistus, jossa on oltava tiedot kaupan perumista varten.

Jos olet kyllästynyt puhelinmyyntiin, käytä erään toisen työkaverin metodia: Haloo, ei kuulu, nyt kuuluu, ei kuulu, kuuluu taas, pätkii pätkii, ei kuulu, haloo. Useimmiten myyjä lopettaa nopeasti puhelut ...
  Vastaa lainaten
Vanha 05.02.10, 22:44   #106 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 02/2010
Viestejä: 0
SBM Turvamerkintä

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja VonKortez Näytä viesti
Tänään tuli soitto SBM auton turvamerkinnästä SBM Auton turvamerkintä | SBM

Myyntimies uskoi kyllä ihan suosiolla kun sanoin että kiitos ei. Oli kuitenkin pakko googlettaa, että mistä tässä nyt on kyse. Jotain kuvaa toiminnasta antanee tämä keskustelu, joka käsittelee SBM:n omistajayhtiötä: Sulkuturva?? - Sivu 3 - Iltalehden keskustelufoorumi

Onko kokemuksia?
Hei,

Nimeni on Nina Mäkinen ja toimin Sulkuturvan asiakasasiamiehenä. Tarkennuksen vuoksi kerron, että Sulkuturva Oy (Y-tunnus: 2146117-2) on ruotsalaisen Securia-konsernin omistama suomalainen tytäryhtiö. SBM Fordonsmärkning AB (Suomessa nimellä SBM Auton turvamerkintä) puolestaan on vuonna 1994 perustettu ruotsalainen yritys, jonka kautta on turvamerkitty Pohjoismaissa jo yli miljoona autoa. Nykyään SBM on täysin Securia-konsernin omistama ja tarjoaa turvamerkintöjään myös Suomessa. Lisätietoja löydätte täältä: SBM Fordonsmärkning | Rutmärkning Väghjälp Bil- och Nyckelförsäkring | Trygghet för bilägare tai www.sbm.fi

Toivottavasti tämä vastasi kysymykseenne. Kivaa talvea kaiken lumen keskellä!

Ystävällisin terveisin,

Nina Mäkinen
Asiakasasiamies Sulkuturva Oy
Sähköposti: asiakasasiamies@sulkuturva.fi
  Vastaa lainaten
Vanha 05.02.10, 22:45   #107 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 02/2010
Viestejä: 0
SBM Turvamerkintä

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja v4 Näytä viesti
Hei,

Nimeni on Nina Mäkinen ja toimin Sulkuturvan asiakasasiamiehenä. Tarkennuksen vuoksi kerron, että Sulkuturva Oy (Y-tunnus: 2146117-2) on ruotsalaisen Securia-konsernin omistama suomalainen tytäryhtiö. SBM Fordonsmärkning AB (Suomessa nimellä SBM Auton turvamerkintä) puolestaan on vuonna 1994 perustettu ruotsalainen yritys, jonka kautta on turvamerkitty Pohjoismaissa jo yli miljoona autoa. Nykyään SBM on täysin Securian omistama.

Mitä tuotteen hintaan tulee, on SBM kautta aikojen pyrkinyt kullakin markkina-alueella olemaan halvempi ja modernimpi vaihtoehto katsastusasemilla tehtäville merkinnöille. Eri markkina-alueilla olevat mahdolliset hintaerot johtuvat yleensä eri tekijöistä: kilpailutilanteesta, kyseisen maan vakuutusjärjestelmästä, kylkiäisinä tulevista lisäeduista ja niin edelleen; samalla tapaa kuin kaikilla muillakin kansainvälisillä tuotteilla ja palveluilla. Tässä suhteessa SBM ei ole poikkeus.

On totta, että toisin kuin katsastusasemat, joissa turvamerkinnän tekeminen on hieman kalliimpaa ja ajanvarauksen vaativaa, SBM tarjoaa asiakkailleen kaksi lisävakuutusta täysin maksutta kaupan päälle. Toinen niistä on voimassa 12 kuukautta korvaten asiakkaalle varkaustapauksessa 500 euroa, kun taas toinen on voimassa 6 kuukautta korvaten asiakkaalle avainten kadotessa uudelleen koodauksen aina 500 euroon saakka.

Mitä puhelimessa esitettäviin yksityiskohtiin tulee, pyrimme aina informoimaan asiakasta niin asiallisesti ja rehellisesti kuin mahdollista. Samalla meidän on hyvä muistaa - kuten itsekin huomautatte - eri myyntikanavien omat haasteensa, jotka puhelinmyynnissä ehkä ovat ennen kaikkea se että meillä ihmisillä ei yleensä ole halua tai tarvetta kuunnella pitkiä myyntipuheluita. SBM-turvamerkintöjen suhteen toimitaankin aina niin, että asiakas saa ennen mahdollista puhelua henkilökohtaisen tarjouksen kirjeitse.

Mikäli asiakkaalle kävisi niin, että hän jostain syystä saisi merkintäpaketin väärillä rekisterinumeroilla, kuten kuvailitte, voi hän soittaa SBM:n maksuttomaan asiakaspalvelunumeroon, josta hänelle lähetetään maksuttomasti uudet merkinnät ilman minkäänlaista lisämaksua.

Toivottavasti tämä vastasi muutamiin epäkohtiin. Kivaa talvea kaiken lumen keskellä!

Ystävällisin terveisin,

Nina Mäkinen
Asiakasasiamies Sulkuturva Oy
Sähköposti: asiakasasiamies@sulkuturva.fi
  Vastaa lainaten
Vanha 06.02.10, 00:33   #108 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 02/2001
Viestejä: 374
OK.... kaikkea se google teettääkin :P
__________________
"Savun Hälvettyä tarkistamme kytkennät ja yritämme uudestaan."
  Vastaa lainaten
Vanha 06.02.10, 02:17   #109 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 12/2009
Viestejä: 40
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja kermis Näytä viesti
OK.... kaikkea se google teettääkin :P
No kokeillaan.

Nina Mäkinen on huijari.
Nina Mäkistä ei pidä uskoa.
Nina Mäkinen huijaa ja valehtelee.
Nina Mäkinen tai tämän kätyrit yrittävät ottaa yhteyttä puhelimitse ja utelevat luottokortin ja avainten tietoja. Jos olet erehdyksessä mennyt luovuttamaan tietoja esimerkiksi luottokortistasi, tai avaimistasi, ole yhteidessä poliisiin ja kysy neuvoa miten toimia.
  Vastaa lainaten
Vanha 06.02.10, 10:02   #110 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 08/2000
Viestejä: 1762
Ei vittu mitä paskaa koko sulkuturva

Mutta kaipa se niin edelleenkin menee ettei se ole hullu joka pyytää vaan joka maksaa, mutta kuka tuollaisesta lässynlässyyn euroakaan tuhlaisi.

Ja Nina, mainostaminen on kiellettyä.
__________________
Master of TCP universe
  Vastaa lainaten
Vanha 26.02.10, 10:02   #111 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 02/2010
Viestejä: 0
Sulkuturvan vastaus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Hung arian Näytä viesti
No kokeillaan.

Nina Mäkinen on huijari.
Nina Mäkistä ei pidä uskoa.
Nina Mäkinen huijaa ja valehtelee.
Nina Mäkinen tai tämän kätyrit yrittävät ottaa yhteyttä puhelimitse ja utelevat luottokortin ja avainten tietoja. Jos olet erehdyksessä mennyt luovuttamaan tietoja esimerkiksi luottokortistasi, tai avaimistasi, ole yhteidessä poliisiin ja kysy neuvoa miten toimia.
Hei,

Väärinkäsitysten välttämiseksi selvennän vielä sen verran, että sulkupalvelumme eivät vaadi minkäänlaisten arkaluontoisten tietojen luovuttamista, koska ne tiedot ovat jo kortteja myöntävillä tahoilla. Mikäli joku utelee teiltä luottokorttien tietoja puhelimitse tai muilla keinoin, olkaa yllä olevien ohjeiden mukaisesti aina välittömästi yhteydessä poliisiin.

Ystävällisin terveisin,

Nina Mäkinen
Asiakasasiamies Sulkuturva Oy
Sähköposti: asiakasasiamies@sulkuturva.fi
  Vastaa lainaten
Vanha 26.02.10, 10:04   #112 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 06/2007
Viestejä: 202
Saiko Murossa mainostaa
__________________
**** Die dulci fruimini ****
Dell Latitude / 300 MHz / 64MB, Kingston 512 MB
  Vastaa lainaten
Vanha 26.02.10, 13:12   #113 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 10/2008
Viestejä: 8
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Sulkuturva Oy Näytä viesti
Mitä puhelimessa esitettäviin yksityiskohtiin tulee, pyrimme aina informoimaan asiakasta niin asiallisesti ja rehellisesti kuin mahdollista.
Vrt. Anneli Jäätteenmäki: Vastasin niin rehellisesti kuin pystyin tjsp.
  Vastaa lainaten
Vanha 26.02.10, 14:48   #114 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 09/2002
Viestejä: 215
Siis mitä helvettiä eihän mikään sulkuturva pysty sulkemaan ihmisten pankki/luottokortteja jollain henkilötunnuksella?
  Vastaa lainaten
Vanha 26.02.10, 18:00   #115 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 06/2006
Viestejä: 565
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Human-Pro Näytä viesti
Siis mitä helvettiä eihän mikään sulkuturva pysty sulkemaan ihmisten pankki/luottokortteja jollain henkilötunnuksella?
Et ole koskaan kuollettanut kortteja sitten? Soitetaan vain numeroon ja ladellaan henkilötiedot, jonka jälkeen kortti on död. Ihan kuka tahansa henkilötunnuksen ja nimen tietävä voi sen tehdä. Tietysti on vähän hämärää, jos kimeä-ääninen nainen soittaa kortinkuolletusmestaan ja kertoo olevansa Pentti 60 vee.
  Vastaa lainaten
Vanha 26.02.10, 18:06   #116 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 09/2002
Viestejä: 215
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja dellflow Näytä viesti
Et ole koskaan kuollettanut kortteja sitten? Soitetaan vain numeroon ja ladellaan henkilötiedot, jonka jälkeen kortti on död. Ihan kuka tahansa henkilötunnuksen ja nimen tietävä voi sen tehdä. Tietysti on vähän hämärää, jos kimeä-ääninen nainen soittaa kortinkuolletusmestaan ja kertoo olevansa Pentti 60 vee.
Ei tosiaan ole ollut koskaan tarvetta kuollettaa kun en ole onnistunu lompakkoa koskaan hävittämään eikä luottokorttiakaan ole.

Kaikenlaista.
  Vastaa lainaten
Vanha 26.02.10, 21:29   #117 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 05/2009
Viestejä: 1335
Paketissa tuli 8 kpl sapluunoita, ja jotain pinkkiä syövyttävää ainetta.

Viimeinen muokkaaja Jooo1; 18.11.11 19:12.
  Vastaa lainaten
Vanha 17.01.11, 14:08   #118 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 06/2008
Viestejä: 90
Minulle soitti juuri äsken Sulkuturvasta huonosti suomea puhuva nainen. Hän tarjosi maksutta avaimenperää, jonka löytäjä voi avaimineen pudottaa postilaatikkoon. Sieltä avain palautuu Sulkuturvalle, josta edelleen minulle. Nimi, osoite ja syntymäaika ilman lopputunnusta piti avaimenperän saadakseen antaa. Luottokorttitietoja ei kysytty.

Koska ns. ilmaisia lounaita ei ole olemassa, kysyin, mihin tässä sitoutuu. Nainen sanoi, että ei sitoudu mihinkään, tämän maksuttoman avaimen tarkoituksena on tehdä Sulkuturvan nimeä tunnetuksi. Tuntuu ihan ok selitykseltä.

Mutta mutta. Menin Sulkuturvan nettisivulle, ja ensimmäisenä tulee sivu, jossa kerrotaan seuraavaa:

Vaihdamme nimeä!
Sulkuturvan yritysnimi vaihtuu.
Lanseeraamme pian uuden kotisivumme
MySafety.fi
Siihen asti löydät kotisivumme osoitteesta:
Sulkuturva > Splash


Sivulla oleva Avainkampanja-banneri kertoo avainpalvelun olevan maksuton vain 6kk, minulle ei kerrottu sitä. Lisäksi tuo avainkampanja-linkki ei toimi. Eikä toimi moni muukaan linkki. Aika huono idea mainostaa yritysnimeä, jonka nettisivut eivät toimi!

Outoa, miksi Sulkuturva tekee avainkampanjalla tunnetuksi Sulkuturva-nimeä, vaikka on muuttamassa yrityksen nimen toiseksi. Ollaanko Sulkuturva-nimeä myymässä ja näin halutaan ostajalle antaa kuva asiakaskunnan määrästä, eli luetaan asiakkaiksi kaikki maksuttoman avaimen saajatkin?
  Vastaa lainaten
Vanha 17.01.11, 14:18   #119 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 12/2002
Viestejä: 230
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja PL-webbi Näytä viesti
Minulle soitti juuri äsken Sulkuturvasta huonosti suomea puhuva nainen. Hän tarjosi maksutta avaimenperää, jonka löytäjä voi avaimineen pudottaa postilaatikkoon. Sieltä avain palautuu Sulkuturvalle, josta edelleen minulle. Nimi, osoite ja syntymäaika ilman lopputunnusta piti avaimenperän saadakseen antaa. Luottokorttitietoja ei kysytty.

Koska ns. ilmaisia lounaita ei ole olemassa, kysyin, mihin tässä sitoutuu. Nainen sanoi, että ei sitoudu mihinkään, tämän maksuttoman avaimen tarkoituksena on tehdä Sulkuturvan nimeä tunnetuksi. Tuntuu ihan ok selitykseltä.

Mutta mutta. Menin Sulkuturvan nettisivulle, ja ensimmäisenä tulee sivu, jossa kerrotaan seuraavaa:

Vaihdamme nimeä!
Sulkuturvan yritysnimi vaihtuu.
Lanseeraamme pian uuden kotisivumme
MySafety.fi
Siihen asti löydät kotisivumme osoitteesta:
Sulkuturva > Splash


Sivulla oleva Avainkampanja-banneri kertoo avainpalvelun olevan maksuton vain 6kk, minulle ei kerrottu sitä. Lisäksi tuo avainkampanja-linkki ei toimi. Eikä toimi moni muukaan linkki. Aika huono idea mainostaa yritysnimeä, jonka nettisivut eivät toimi!

Outoa, miksi Sulkuturva tekee avainkampanjalla tunnetuksi Sulkuturva-nimeä, vaikka on muuttamassa yrityksen nimen toiseksi. Ollaanko Sulkuturva-nimeä myymässä ja näin halutaan ostajalle antaa kuva asiakaskunnan määrästä, eli luetaan asiakkaiksi kaikki maksuttoman avaimen saajatkin?
Aiemmin sama firma soitti tyttöystävälleni. Silloin myyjä kyllä kertoi tosta 6kk hommelista.
  Vastaa lainaten
Vanha 02.03.11, 17:30   #120 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 03/2004
Viestejä: 499
Tmi Nina Mäkinen markkinointi FAIL
__________________
failure.
  Vastaa lainaten
Vanha 02.03.11, 17:37   #121 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 06/2007
Viestejä: 202
"Sulkuturva" googleen ja tuloksia:
- SULKUTURVAsta kokemuksia? jotenkin niin hämärä noi sopimusehdotkin...
- Tämä kyseinen Sulkuturva on vain taas yksi kusetuskeino,millä ihmisiltä peritään rahaa,jostain minkä he itse kykenevät aivan mainiosti ...
-
Puhelinmyynti huijaus? Onko täällä muuten kellään kokemusta enemmän tuosta sulkuturvasta. .... Siis mitä helvettiä eihän mikään sulkuturva pysty sulkemaan ihmisten ...

Itse en kyllä tuollaisilla referensseillä lähtisi kauppoja tekemään
__________________
**** Die dulci fruimini ****
Dell Latitude / 300 MHz / 64MB, Kingston 512 MB
  Vastaa lainaten
Vanha 02.03.11, 18:18   #122 (linkki)
Moderaattori
 
Rekisteröitynyt: 06/2000
Viestejä: 5805
Tietääkseni kyseiselle mainokselle ei ole kysytty lupaa ylläpidolta joten pistin viestin pois ja mainostajalle ikibannin.
__________________
“It is complete loose stool water. It is arse-gravy of the worst kind. - About "The Da Vinci Code”
― Stephen Fry
  Vastaa lainaten
Vanha 02.03.11, 18:38   #123 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 08/2002
Viestejä: 343
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja MaxiKana Näytä viesti
Sivulla oleva Avainkampanja-banneri kertoo avainpalvelun olevan maksuton vain 6kk, minulle ei kerrottu sitä. Lisäksi tuo avainkampanja-linkki ei toimi. Eikä toimi moni muukaan linkki. Aika huono idea mainostaa yritysnimeä, jonka nettisivut eivät toimi!
Joo terve, soitti minullekin ja ei todellakaan maininnut mistään 6kk maksuttomasta ajasta, eikä siitä, että olen tekemässä jatkuvaa sopimusta heidän kanssaan, jos annan heille luvan lähettää avaimenperän. Ja nyt tuolla sivuilla ei toimi oikein mikään linkki enää.

Kai tämä on nyt jo kuluttaja-asiamiehellä jonkin tahon tiimoilta selvityksessä?
  Vastaa lainaten
Vanha 02.03.11, 19:13   #124 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 04/2005
Viestejä: 1173
Välillä puhelinmyyjät soittelevat erittäin ahkerasti ja aina tulee lausahdettua, että edunvalvoja ei anna tilata mitään tätä kikkaa on aika hankala mitenkään kiertää
__________________
Espoo
  Vastaa lainaten
Vanha 02.03.11, 23:14   #125 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 10/2007
Viestejä: 1111
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja samsung942 Näytä viesti
Välillä puhelinmyyjät soittelevat erittäin ahkerasti ja aina tulee lausahdettua, että edunvalvoja ei anna tilata mitään tätä kikkaa on aika hankala mitenkään kiertää
Nokkela puhelinmyyjä juttelee niitä näitä ja alkaa kysellä sitten sitä eduvalvojan tietoja, että voisi hänen kanssa keskustella Eiköhän kaikista viisain tapa ole vai sanoa "ei kiinnosta, en osta puhelimen välityksellä mitää tuut tuut tuut" Sieltä ei varmasti sama henkilö enään ota yhteyttä ja kuluta omaa aikaansa (Ainakaan luulisi jos myyjällä on yhtää älliä päässä)
  Vastaa lainaten
Vastaa

Hae ketjusta:

Laajennettu haku

Hyppää alueelle:
Kaikki ajat ovat GMT +2. Kello on nyt 11:35.