Vanha 18.04.11, 19:23   #1 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 06/2000
Viestejä: 1783
NVIDIA GeForce/ION Driver v270.61 WHQL

Eli uutta ajuria pukkaa, juuri sopivasti kun tulin postista hakemasta uutta NVIDIAa


NVIDIA DRIVERS 270.61 WHQL Vista/Win7 32bit

NVIDIA DRIVERS 270.61 WHQL Vista/Win7 64bit


Release notes


Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Release highlights

This is the first WHQL-certified release from the Release 270 family of drivers (versions 270.xx to 274.xx). You can read more about this family of drivers on GeForce.com.

This driver package supports GeForce 6, 7, 8, 9, 100, 200, 300, 400, and 500-series desktop GPUs as well as ION desktop GPUs. This driver package also includes the 3D Vision Controller driver.

New in Release 270.61

GPU Support
- Adds support for the newly released GeForce GTX 590, GeForce GTX 560 Ti and GeForce GTX 550 Ti GPUs.

Performance
- Increases performance for GeForce 400 Series and 500 Series GPUs in several PC games vs. v266.58 WHQL drivers. The following are examples of some of the most significant improvements measured on Windows 7. Results will vary depending on your GPU and system configuration:


GeForce GTX 580:
  • Up to 516% in Dragon Age 2 (SLI 2560x1600 8xAA/16xAF Very High, SSAO on)
  • Up to 326% in Dragon Age 2 (1920x1200 8xAA/16xAF Very High, SSAO on)
  • Up to 11% in Just Cause 2 (1920x1200 8xAA/16xAF, Concrete Jungle)
  • Up to 11% in Just Cause 2 (SLI 2560x1600 8xAA/16xAF, Concrete Jungle)
  • Up to 7% in Civilization V (1920x1200 4xAA/16xAF, Max settings)
  • Up to 6% in Far Cry 2 (SLI 2560x1600 8xAA/16xAF, Max settings)
  • Up to 5% in Civilization V (SLI 1920x1200 8xAA/16xAF, Max settings)
  • Up to 5% in Left 4 Dead 2 (1920x1200 noAA/AF, Outdoor)
  • Up to 5% in Left 4 Dead 2 (SLI 2560x1600 4xAA/16xAF, Outdoor)
  • Up to 4% in H.A.W.X. 2 (SLI 1920x1200 8xAA/16xAF, Max settings)
  • Up to 4% in Mafia 2 (SLI 2560x1600 AA on/16xAF, PhysX = High)


GeForce GTX 560 Ti:
  • Up to 461% in Dragon Age 2 (SLI 1920x1200 8xAA/16xAF, Very High)
  • Up to 241% in Dragon Age 2 (1920x1200 4xAA/16xAF, Very High)
  • Up to 19% in Just Cause 2 (SLI 2560x1600 8xAA/16xAF, Concrete Jungle)
  • Up to 13% in Just Cause 2 (1920x1200 4xAA/16xAF, Concrete Jungle)
  • Up to 6% in Far Cry 2 (SLI 2560x1600 8xAA/16xAF, Max settings)
  • Up to 5% in Call of Duty: Black Ops (1920x1200 noAA/AF, Jungle Map)
  • Up to 5% in H.A.W.X. 2 (SLI 1920x1200 4xAA/16xAF, Max settings)
  • Up to 4% in Call of Duty: Black Ops (SLI 2560x1600 4xAA/16xAF, Jungle Map)
  • Up to 4% in Civilization V (1920x1200 noAA/AF, Max settings)
  • Up to 4% in Left 4 Dead 2 (SLI 1920x1200 4xAA/16xAF, Outdoor)
  • Up to 4% in Metro 2033 (SLI 1920x1200 4xAA/16xAF, PhysX on)
__________________
Desire is irrelevant. I am a machine

Viimeinen muokkaaja TeroP; 20.04.11 00:06. Syy: release notes linkki
  Vastaa lainaten
Vanha 18.04.11, 21:02   #2 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 09/2008
Viestejä: 5111
Eikös nämä ole käytännössä samat kuin 270.51 Beta-ajurit? Ts. jos beta-ajurit käytössä/toimivat niin päivitys merkityksetön.

Edit: Muron etusivullahan tuo jo vahvistettiin.
  Vastaa lainaten
Vanha 18.04.11, 21:38   #3 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 12/2006
Viestejä: 6970
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Asmola Näytä viesti
Eikös nämä ole käytännössä samat kuin 270.51 Beta-ajurit? Ts. jos beta-ajurit käytössä/toimivat niin päivitys merkityksetön.

Edit: Muron etusivullahan tuo jo vahvistettiin.
Muron uutisessa luki, että ei ole merkittäviä uudistuksia. Eli jotain on?

Noh, oli miten oli, asensin lopullisen paketin ja hyvin pelittää.

GTX 465 -kortille ei antanut minkäänlaista teholisää Crysis 2 -testissä, mutta eihän tuo mikään ihme olekaan.
  Vastaa lainaten
Vanha 18.04.11, 22:42   #4 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 08/2008
Viestejä: 4005
No niin, ainakin näillä näkymin pääsee vanha ja hyvin palvellut 266.58 eläkkeelle
__________________
i7-4790K + Phanteks | Asus Z97-A | 8GB 2400MHz | GTX 770 Windforce 3X | Vertex 3 MI 240GB | SF Golden King 500W | W8.1 Pro | Dell P2314H @75Hz
Audio: NuForce uDAC-3 | Genelec G One + F One 2.1 | Sennheiser HD 650 |M: Sennheiser PC 360 G4ME -headset
  Vastaa lainaten
Vanha 19.04.11, 03:15   #5 (linkki)
Moderaattori
 
Rekisteröitynyt: 09/2007
Viestejä: 7467
Pitääpä ladata, ei kyllä ole mitään ongelmia ollut betankaan kanssa.
__________________
[ 4790K (ES) | H105 | MVIIF | 32GB DDR3 | GTX 780 Ti | SF 1000W | 800D | 512GB SSD | 3TB HDD | W8.1 ]
  Vastaa lainaten
Vanha 20.04.11, 21:24   #6 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 11/2005
Viestejä: 293
Jep, hyvin wörkkii, kuten betat
__________________
E8600+Noctua NH-U12P|Asus Maximus Formula II|2x2Gb Mushkin XP2-8500|Zotac GTX 470 AMP! -Why do people who know the least know it the loudest? -
  Vastaa lainaten
Vanha 24.04.11, 12:47   #7 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 03/2008
Viestejä: 3844
Eipä taas mennyt vahvasti. Päätin päivittää 266.xx-ajureista suoraan vanhojen päälle.

Siinä vaiheessa kun ajurit alkoi asentumaan, ruutu oli mustana noin 20 minuuttia ja koko sen ajan kumpikin näyttis huusi hoosiannaa. Äänestä ja polttavasta ilmasta jota näyttikset pukkasi ulos, päättelin että kumpikin 260 on suurin piirtein täydessä rasituksessa.
Sen noin 20 minsan jälkeen tuli normi ruutu takaisin ja näyttikset hiljeni, reso oli edelleen 1920x1080, mutta kuva silti vain noin puolet ruudusta, eli musta aitaus kuvan ympärillä. Resojen muutto ei vaikuttanut mitenkään. Buuttasin.

Buutin jälkeen kaikki näytti olevan ok, SLi piti heittää takaisin päälle. Tosin näyttikset ajurit ovat versioltaan 260.63 non-whql. Niin dxdiagin kuin nvidian paneelin mukaan. Mitä vattua?
Kohta uusi ajuripäivitys ja sitten nähdään että missä meni pieleen. Tarkistin moneen kertaan että tosiaan asensin 270.61whql-ajurit ja ne todellakin asensin. Koneelta ei edes löydy asennuspakettia tai muuta versiolla 260.63.
Jollain ihmeen keinolla onnistun tällaisenkin homman kädettämään. Ajuripaketti tosiaan on ladattu nvidialta, eli ei se vika siinäkään ole.
__________________
i5 3570K@ 4.3GHz | Corsair H100i | MSI Z77 MPower | 4x4GB Corsair V LP White 1600MHz DDR3 | MSI GTX680 Lightning | Super Flower 750W Platinum | CorsairGT60Gb/5Tb@ 4xWD Black | CM 690 II Advanced White | Eizo FG2421
Oh, I didn't have to take everything off.
  Vastaa lainaten
Vanha 24.04.11, 13:34   #8 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 12/2006
Viestejä: 6970
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Skye Näytä viesti
Eipä taas mennyt vahvasti. Päätin päivittää 266.xx-ajureista suoraan vanhojen päälle.

Siinä vaiheessa kun ajurit alkoi asentumaan, ruutu oli mustana noin 20 minuuttia ja koko sen ajan kumpikin näyttis huusi hoosiannaa. Äänestä ja polttavasta ilmasta jota näyttikset pukkasi ulos, päättelin että kumpikin 260 on suurin piirtein täydessä rasituksessa.
Sen noin 20 minsan jälkeen tuli normi ruutu takaisin ja näyttikset hiljeni, reso oli edelleen 1920x1080, mutta kuva silti vain noin puolet ruudusta, eli musta aitaus kuvan ympärillä. Resojen muutto ei vaikuttanut mitenkään. Buuttasin.

Buutin jälkeen kaikki näytti olevan ok, SLi piti heittää takaisin päälle. Tosin näyttikset ajurit ovat versioltaan 260.63 non-whql. Niin dxdiagin kuin nvidian paneelin mukaan. Mitä vattua?
Kohta uusi ajuripäivitys ja sitten nähdään että missä meni pieleen. Tarkistin moneen kertaan että tosiaan asensin 270.61whql-ajurit ja ne todellakin asensin. Koneelta ei edes löydy asennuspakettia tai muuta versiolla 260.63.
Jollain ihmeen keinolla onnistun tällaisenkin homman kädettämään. Ajuripaketti tosiaan on ladattu nvidialta, eli ei se vika siinäkään ole.
No voi helvetti. Jo on kummaa. Olisiko parasta tehdä puhdas asennus? Sehän löytyy asennuksen Custom-vaihtoehdon takaa.
  Vastaa lainaten
Vanha 24.04.11, 15:01   #9 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 03/2008
Viestejä: 3844
Asensin uusiksi. Customilla tälläkin kertaa, mutta en puhtaana. Muuten kaikki tällä kertaa meni hyvin, mutta resoa ei pystynyt vaihtamaan, taustakuva oli pienenä keskellä ruutua ja SLi ei mennyt päälle. Oikeat ajurinumerot sentään oli, vaikka käytinkin samoja asennusfiluja kuin ekalla kerralla. Asennus kuitenkin kesti vaan sen muutaman sekunnin.

Kolmas kerta toden sanoo, taas ihan normaali ei-puhdas custom-asennus ilman päivitys- ja 3D-hässäköitä valittuna. Asennus tuli valmiiksi taas muutamassa sekunnissa, mutta tällä kertaa asennusohjelma antoi vaihtoehdoksi restart now ja harmaana olevan restart later, heh. Restart now sitten, mikseiköhän toisella kerralla pakotettu käynnistämään uusiksi. Sli menee päälle, oikeat ajurinumerot löytyy ja reso toimii kuin kuuluukin.
Ainoa juttu mikä hiukan harmittaa viimeisessä asennuksessa on se, että tämä stackasi kaikki kuvakkeet työpöydällä vasempaan yläkulmaan sekalaiseen kasaan. Joutuu järjestyshommiin taas.

Nyt näyttäisi kuitenkin kaikki toimivan niin kuin pitää. Mikähän tuossa mahtoi mennä pieleen kahdella ekalla kerralla?
__________________
i5 3570K@ 4.3GHz | Corsair H100i | MSI Z77 MPower | 4x4GB Corsair V LP White 1600MHz DDR3 | MSI GTX680 Lightning | Super Flower 750W Platinum | CorsairGT60Gb/5Tb@ 4xWD Black | CM 690 II Advanced White | Eizo FG2421
Oh, I didn't have to take everything off.
  Vastaa lainaten
Vastaa

Hae ketjusta:

Laajennettu haku

Hyppää alueelle:




Kaikki ajat ovat GMT +3. Kello on nyt 17:15.