Vanha 02.04.10, 19:12   #1 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 09/2008
Viestejä: 1002
Lämpimät voileivät

Teenpä uuden ketjun kun se vanha meni roskakoriin. Kertokaa tässä ketjussa myös mitä te laitatte lämpimien voikkareiden päälle.

Itsellä on kaksi vakiosettiä:

1. Ruisleipä-voi-ketsuppi-meetvursti-tomaatti-juusto-pizzamauste-mustapippuri
2. Vaalea leipä-voi-ketsuppi-tonnikala-(paistinpannulla paisettu ananas)-juusto-pizzamauste-mustapippuri

Jos ananasta ei paista ennen mikroon/uuniin laittoa, koko leivästä tulee epämiellyttävän vetelä. Ananas sopii muuten hyvin tonnikalan kanssa. Juomaksi yleensä kevytmaitoa tai omatekoista mehua.
  Vastaa lainaten
Vanha 02.04.10, 19:14   #2 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 03/2003
Viestejä: 2169
Ranskanleivälle/paahtoleivälle: tomaattipure, kinkkua, herkkusientä, aurajuustoa, normijuustoa, mausteita maun mukaan siinä järjestyksessä ja uuniin. Tulee loistavaa.
__________________
:comp:
  Vastaa lainaten
Vanha 02.04.10, 19:25   #3 (linkki)
Banned
 
Rekisteröitynyt: 03/2010
Viestejä: 15
Kyllähän nämä sellaisia minipizzoja ovat. Mutta monin verroin parempia. Tummaa leipää suosin ja uunissa juustoista yms lihoista sulavan rasvan maustettua sen läpeensä, kyllä kelpaa.
  Vastaa lainaten
Vanha 02.04.10, 19:28   #4 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 05/2007
Viestejä: 1022
Joo hyviä on hyviä kyllä lämpimät leivät
  Vastaa lainaten
Vanha 02.04.10, 19:30   #5 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 01/2009
Viestejä: 122
Vaalealle leivälle: voi, tomaatimurska, pippuri, lauantaimakkara, kermajuusto, sinappi ja ketsuppi on parhautta.
  Vastaa lainaten
Vanha 02.04.10, 20:24   #6 (linkki)
tal
 
Rekisteröitynyt: 05/2009
Viestejä: 38
Siivutetut paahtoleivän palat voidellaan sinapilla, päälle laitetaan täytteet ja koko roska viimeistellään juustolla. Käytetään uunissa sopivan pitkä aika. Itse olen käyttänyt täytteinä vähän mitä sattuu, mutta seasta on voinut löytyä esimerkiksi tomaattia, herkkusientä, fetajuustoa, valkosipulia ja tonnikalaa.
  Vastaa lainaten
Vanha 02.04.10, 20:50   #7 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 05/2007
Viestejä: 434
Leivän päälle voita, lauantaimakkaraa ja juustoa -> mikroon -> ketsuppia päälle ja suuhun
__________________
  Vastaa lainaten
Vanha 02.04.10, 20:57   #8 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 05/2008
Viestejä: 236
Ainoa oikea tapa:

6 siivua ISO -paahtoleipää. Sitä vihreässä pussissa olevaa "tavallita" paahtista. Jokaiseen tasainen ohuehko kerros Heinz-ketsuppia päälle. Kaksi siivua meetwurstia/leipä, vastakkaisiin nurkkiin. Päällä kaksi siivua Oltermanni 17: sta (eli se välimalli, ei kaikkein kevyin); näiden pitäisi peittää koko leivän. Sitten uuniin keskitasolle, 235⁰C 7½min.
  Vastaa lainaten
Vanha 02.04.10, 21:08   #9 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 03/2003
Viestejä: 2758
joko ruis tai jotain vähän tummempaa vaaleata leipää, tomaattimurskaa pohjille, (savu-)kinkku kuutioita tai suikaleita, ketsuppi + sinaappi, paprikaa, ananasta ja sipulia. Päälle juusto jota sattuu kaapissa olemaan. Uuniin noin 200 asteeseen kunnes juusto ottaa vähän väriä.
__________________
"- Meillä se vain on eri asia. Mikä toimii muualla, ei välttämättä toimi meillä, Huovinen sano."
http://www.iherb.com/?rcode=YUD474 iherbistä alotustarjous, tsekatkaa ite (normaalisti 5 taalaa, joskus jopa 10)
  Vastaa lainaten
Vanha 02.04.10, 22:17   #10 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 06/2009
Viestejä: 71
Suosittelen lämppäreille vaihoehdoksi toasteja! Paahdat leivänpaahtimessa ensiksi pari paahtoleipää, sitten vaan normaalisti voita ja vaikka sulatejuustoakin päälle.
Seuraavaksi lisätään jotain herkukinkkua ja siihen päälle reilusti juustoa.
Kun toisella leivän puoliskolla on kinkkua ja juustoa, laitetaan toiselle puoliskolle sopivasti(reilusti) kurkkusalaattia.
Sen jälkeen leivänpuoliskot laitetaan mikroon niin kauaksi aikaa, että juusto vähän sulaa. Leivät otetaan sitten mikrosta pois ja päälle laitetaan esimerkiksi jääkaapista löytyviä tähteitä kuten kanakastiketta(mm. paistettu muna ja fetajuusto sopivat erinomaisesti) ja vaikka ketsuppia tai majoneesia jos mieli tekee.
Lopulta leivänpalat laitetaan vastakkain ja sitten vain mättämään toasteja ääntä kohti.
__________________
Elämän maratoonari
R&T:n V.I.P-jäsen
  Vastaa lainaten
Vanha 03.04.10, 02:25   #11 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 07/2007
Viestejä: 3047
Esim vaasan ruispaloja, myös ruislimppu käy mainiosti ja jälkiuuni erityisesti.

Tähän sitten päälle margariinia

sen jälkeen juustoa, kinkkua, pari siivua kurkkua ja vielä viipale tomaattia.

Kyllä maistuu.
__________________
Oulu | IRC @iso-karhu | #murosquadi @ IRCnet |
[MUROT] & [MUROP] & [MURO2] - Muropanssarit

Koneentiedot
  Vastaa lainaten
Vanha 03.04.10, 23:38   #12 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 05/2001
Viestejä: 3043
Itelläni on vähän suurin into lämppäreistä kateissa.. tuloo vaan laitettua leipä-juustoa-kinkkua-juustoa, ja sitten mikroon.. Mikron jälkeen ketsuppia ja sillä siisti. Uunissa en oo hetkeen jaksanu tehhä mitään, enkä myöskään voileipägrillissä.

Nyt tarviis jotain kovaa vinkkiä pelastamaan tilannetta, ananasta ja kebablastua jo kokeilin, mutta jotain muuta kaipaisi. Kertokaahan esim. joitain kastikevinkkejä, mielellään joitain mitä löytyisi k-kaupan tai s-kaupan hyllyltä.
__________________
TunTuri - purojen raikkautta
Phenom 2 X6 1100T @ 4Ghz - Radeon HD7970 @ 1200/1600MHz - 3 screen Eyefinity @ 120Hz - Motorola Droid 4 (Cyanogenmod 10.2)/HTC Desire Z (Jelly Baby 2.0) - Asus Nexus 7 (vanilla 4.4.2)/Asus Transformer Prime (vanilla 4.0.3). Nähdään Assemblyillä, Insomnioilla, Lantrekeillä, Vectoramoilla, Solideilla, Snoozeilla ja Skynetteillä. www.tuunanen.net - QWERTY Androidit
  Vastaa lainaten
Vanha 04.04.10, 02:06   #13 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 07/2009
Viestejä: 7347
Meilläpäin taas on aivan eri sävelet. Ruskistetaan jauhelihaa pannulla, sekaan mausteet, paprikaa, sipulia ehkä saattoi olla. Tällä kertaa oli myös jalapenon paloja ja ketsupin korvasin chilikastike, juustoraastetta päälle ja uuniin. Omnomnom
__________________
Ostetaan: Tyky-kuntoseteleitä ja Smartum-liikuntaseteleitä
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja poskiholisti Näytä viesti
Mitä vittua. Joku pikkulapsi kinusi tyhjiä pulloja minulta. No annoin tyhjän vissypullon ja tämä tenavatähtoialkaa juomaan jämiä pullonpohjalta. Tuolla se nyt sekoilee sen pullon kanssa.
  Vastaa lainaten
Vanha 04.04.10, 11:12   #14 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 08/2002
Viestejä: 67
Paahtoleipä: ketsuppia, Auran sinappia(kokeilkaa!), leikkelettä, ananasta, herkkusientä, tomaattia, juustoa, suolaa ja pizzamaustetta

Ruisleiväpä: ketsuppia, paistettua jauhelihaa, juustoa, suolaa ja pizzamaustetta

Uuniin toki, ei mitään mikrosettejä.
  Vastaa lainaten
Vanha 04.04.10, 15:32   #15 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 09/2002
Viestejä: 573
Päähtoleipä paahtimen kautta, pohjalle tomaattipyrettä, siihen päälle tonnikalaa chilikastikkeessa, tonnikalan päälle ananasrinkula ja lopuksi juusto päälle.

Nautitaan vedet silmistä valuen... Useimmiten tätä tulista nautintoa sopii muistella vielä seuraavana päivänä, kun käy paskalla :hot:
  Vastaa lainaten
Vanha 05.04.10, 14:22   #16 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 01/2010
Viestejä: 282
Suosikkini on ruisleipä jonka päälle Pirkan chilitonnikalaa ja ripaus juustoa koristeeksi. Vähäksi aikaa uuniin ja nauttimaan.


__________________
Minulla on pienen lapsen sydän...... kirjoituspöydälläni. -Stephen King-

Hän liikkui kuten nelivetoinen käärme -Terry Pratchett-

Fu** rules, as well: One shot, one kill -Unknown-
  Vastaa lainaten
Vanha 05.04.10, 16:30   #17 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 08/2003
Viestejä: 2975
Tuli valmistettua juuri. Ruisleipää (Leipäaitta ruispaloja), Vita D'or -margariinia, kalkkunaleikkele, liettualaista juustoa ja Elde-suolakurkkuja päälle. Kalkkunan ja juuston väliin Vitakrone-ketsuppia ja koko kokonaisuuden päälle oreganoa sopivasti. Valmistus tapahtui sähkögrillissä. Aineksiksi tuntuu käyvän ~ mikä tahansa mitä muutenkin voisi leivän päälle laittaa.
__________________
Koti | Leirintäblogi | Roomsterin vaiheita
  Vastaa lainaten
Vanha 05.04.10, 17:12   #18 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 06/2005
Viestejä: 31339
Mielestäni voin voi jättää kokokaan pois kun muutenkin juusto on niin rasvaista.
__________________
Asus VG248QE | ASRock Z77E-ITX | i7 2600K ES | Corsair H100i + 2x GT 1450rpm | Kingston HyperX Red Edition (2x8GB) 1600 MHz | Samsung 830 128GB + OCZ Vertex 2 120GB + 4T + 8T | MSI NVIDIA GeForce GTX 780 Twin Frozr 4 Gaming OC | Corsair AX760 | Bitfenix Prodigy | Alkeellista bloggausta
  Vastaa lainaten
Vanha 05.04.10, 17:13   #19 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 01/2003
Viestejä: 680
Jos aikaa ja vaivaa haluaa nähdä niin seuraava on ihan ok ja tuhti pala.

Ensiksi valmistetaan bearnaise kastike joko ihan ite väkertämällä tai kaupan valmista settiä.

Seuraavaksi ohuita kanafileitä 1-2kpl toki paksummatkin käy. Paistetaan parillalla ja maustetaan oman maun mukaan. Nostetaan sivummalle odottelemaan ja lämmitetään pannulla pari kappaletta paahtoleivän siivuja ja pari ananasrinkulaa. Nostetaan kanafileet leipien päälle ja ananakset myös. Lopuksi bearnaise kastike leipien päälle.

Kastikkeen voi korvata vaikka cheddarjuustolla. Sopii hyvin lounaaksi vaikkapa.
__________________
Miksipä en joisi *burb*
  Vastaa lainaten
Vanha 05.04.10, 17:18   #20 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 09/2008
Viestejä: 1002
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Tege Näytä viesti
Mielestäni voin voi jättää kokokaan pois kun muutenkin juusto on niin rasvaista.
Se voin idea on siinä että se leipä ei muutu ihan kuivaksi kun sen paistaa.
  Vastaa lainaten
Vanha 05.04.10, 23:45   #21 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 05/2009
Viestejä: 204
Lämpimiin voileipiin ei todellakaan laiteta voita taikka ketsuppia. Kunnon leivälle tehdään tomaattipyreestä, mausteista(mustapippuri, basilika jne.) ja pienestä määrästä vettä sose, jota levitetään reilu kerros leivän päälle. Tämän jälkeen tyyli on vapaa muiden täytteiden osalta, juustoa unohtamatta. Ja leivät paistetaan tottakai uunissa.
  Vastaa lainaten
Vanha 06.04.10, 08:55   #22 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 03/2003
Viestejä: 2758
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja ICeasedToBeMe Näytä viesti
Lämpimiin voileipiin ei todellakaan laiteta voita taikka ketsuppia. Kunnon leivälle tehdään tomaattipyreestä, mausteista(mustapippuri, basilika jne.) ja pienestä määrästä vettä sose, jota levitetään reilu kerros leivän päälle. Tämän jälkeen tyyli on vapaa muiden täytteiden osalta, juustoa unohtamatta. Ja leivät paistetaan tottakai uunissa.
Tuolla ajattelumallilla alkaa pizza kuulostamaan hyvälle...
__________________
"- Meillä se vain on eri asia. Mikä toimii muualla, ei välttämättä toimi meillä, Huovinen sano."
http://www.iherb.com/?rcode=YUD474 iherbistä alotustarjous, tsekatkaa ite (normaalisti 5 taalaa, joskus jopa 10)
  Vastaa lainaten
Vanha 07.04.10, 10:22   #23 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 09/2007
Viestejä: 1153
Syön joka päivä 2 - 3 kertaa:

Ruisleipää
Margariinia
Juustoa

Mikrossa lämmitetään että juusto sulaa mössöksi. Hyvää on.

Monimutkaisempaa en jaksa tehdä.
__________________
"Olette muuttaneet pulpetin kannen asetuksia. Haluatteko jlläpitää
muutuhsed? OK/Cancel"
  Vastaa lainaten
Vanha 09.04.10, 20:07   #24 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 05/2007
Viestejä: 1022
Hyviä kyllä lämpimät voileivät.
  Vastaa lainaten
Vanha 12.04.10, 19:50   #25 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 01/2008
Viestejä: 1254
Jos mikroleivistä tulee omaan makuun liian lättänöitä/löysiä voi leivät paahtaa ensin paahtimella jolloin mikroleivistäkin tulee mukavan rapeita.

Omat täytesuosikit: kinkku, ananas ja juusto
__________________
i7-920, P6T SE, 12GB 1600Mhz, HD 7950
  Vastaa lainaten
Vastaa

Tagit
lämpimät voikkarit, sandwich with satai vesa

Hae ketjusta:

Laajennettu haku

Hyppää alueelle:




Kaikki ajat ovat GMT +3. Kello on nyt 12:26.