Vanha 17.07.11, 15:19   #1 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 11/2010
Viestejä: 19
"Verkon suojausavain ei täsmää"

Hei,

ongelmani on kun yritän yhdistää langattomaan verkkoon tulee otsikon mukainen viesti. Salasana on varmasti kirjoitettu oikein ja toimii muillakin koneilla. Olen tiltannut modeemin, tehnyt järjestelmän palautuksen, asentanut langattoman adapterin ajurit uusiksi, vaihtanut modeemin salasanan, skannannut mahdollisilta haittaohjelmilta eikä mikään tunnu auttavan. Kaapelilla yhdistettynä verkko toimii normaalisti.

Ongelma alkoi siitä kun modeemi tiltattiin yhteyden pätkimisen takia, sen jälkeen ei langaton verkko toiminut tässä koneessa. Modeemi on tiltattu ennenkin moneen kertaan eikä moista ongelmaa ole ollut.

EDIT: Ongelma ratkesi kun vaihdoin suojaustyypin WPA -> WPA2. Outoa sillä langaton toimi tuolla vanhalla suojauksella vuoden ajan.. no pääasia että ongelma ratkesi

Viimeinen muokkaaja Energylegs; 21.07.11 19:38.
  Vastaa lainaten
Vanha 17.07.11, 19:21   #2 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 01/2004
Viestejä: 7065
Varmasti isot ja pienet kirjaimet huomioitu? Nolla ja O eroteltu? 8 ja B eroteltu? 1 ja 7 eroteltu?
  Vastaa lainaten
Vanha 17.07.11, 20:08   #3 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 11/2010
Viestejä: 19
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Mikkos Näytä viesti
Varmasti isot ja pienet kirjaimet huomioitu? Nolla ja O eroteltu? 8 ja B eroteltu? 1 ja 7 eroteltu?
Kyllä, kuten sanoin salasana on kirjoitettu oikein ja se toimii muissakin koneissa.
  Vastaa lainaten
Vanha 17.07.11, 20:12   #4 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 06/2005
Viestejä: 31268
Oletko poistanut ne vanhat wlan tiedot sieltä verkkoadapterin tiedoista?
__________________
Asus VG248QE | ASRock Z77E-ITX | i7 2600K ES | Corsair H100i + 2x GT 1450rpm | Kingston HyperX Red Edition (2x8GB) 1600 MHz | Samsung 830 128GB + OCZ Vertex 2 120GB + 4T + 8T | MSI NVIDIA GeForce GTX 780 Twin Frozr 4 Gaming OC | Corsair AX760 | Bitfenix Prodigy | Alkeellista bloggausta
  Vastaa lainaten
Vanha 17.07.11, 20:14   #5 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 02/2003
Viestejä: 61
Miten oot salannu wlan-yhteyden? tukeeko verkkokortti sitä?
  Vastaa lainaten
Vanha 17.07.11, 20:18   #6 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 11/2010
Viestejä: 19
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Tege Näytä viesti
Oletko poistanut ne vanhat wlan tiedot sieltä verkkoadapterin tiedoista?
Sekin tehty. Kokeilin myös manuaalisesti määrittää tiedot, mutta ilmoittaa että "Windows ei pystynyt muodostamaan yhteyttä kohteeseen.." Ei kuitenkaan ilmoita virheellisistä asetuksista.
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja FatherTed Näytä viesti
Miten oot salannu wlan-yhteyden? tukeeko verkkokortti sitä?
Salaustyypiksi ilmoittaa WPA-PSK ja kyllä pitäisi tukea. Kyseessä on siis Elisan viihde laajakaista.
  Vastaa lainaten
Vanha 18.07.11, 12:59   #7 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 07/2002
Viestejä: 397
Kokeile helpommalla salasanalla. Itsellä on Elisan WLAN -pömpeli jota nyt ei voi hirveästi säätää, mutta se ei suostunut päästämään kannettavaa verkkoon vaikka salasana oli oikein. Kokeilin helpommalla salasanalla ja sillä meni. Oiskohan ollut joku merkki mikä ei kelpaa sille.
  Vastaa lainaten
Vanha 18.07.11, 20:23   #8 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 01/2002
Viestejä: 53
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Qwerty1 Näytä viesti
Kokeile helpommalla salasanalla. Itsellä on Elisan WLAN -pömpeli jota nyt ei voi hirveästi säätää, mutta se ei suostunut päästämään kannettavaa verkkoon vaikka salasana oli oikein. Kokeilin helpommalla salasanalla ja sillä meni. Oiskohan ollut joku merkki mikä ei kelpaa sille.
Sama juttu voi olla verkon nimessä. Eeeekeyboard ei esim. tykkää erikoismerkeistä verkon nimessä.
  Vastaa lainaten
Vastaa

Hae ketjusta:

Laajennettu haku

Hyppää alueelle:




Kaikki ajat ovat GMT +3. Kello on nyt 23:01.