MuroBBS

MuroBBS (http://murobbs.plaza.fi/)
-   Ongelmat (http://murobbs.plaza.fi/ongelmat/)
-   -   Äänen kulku DVI/HDMI adapterilla (http://murobbs.plaza.fi/ongelmat/607021-aanen-kulku-dvi-hdmi-adapterilla.html)

Spine 19.09.09 14:19

Äänen kulku DVI/HDMI adapterilla
 
En saa ääniä toimimaan DVI/HDMI adapterilla telkun kautta.. Kuva näkyy mutta äänet ei kuulu :( Näyttis on xfx gtx 260 ja emo Asus p5q-e ja olen sen spdif piuhan näyttiksen ja emon välille laittanut..

voiko äänen kulkuun vaikuttaa se että DVI/HDMI adapteri on mallia DVI-D plugi? Katselin vain että osa kaupoissa myytävistä adaptereista on mallia DVI-I.. Kulkeeko ääni nimenomaan noissa DVI-D:ssä puuttuvista TMDS nastoista?

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ctor_Types.svg

PS. ongelma selvisi

vikahan oli (vaikka olin jo biosin ja vinukan omat ääniasetukset tuhanteen kertaan tarkastanut) kuitenkin vain ääniasetuksissa.. nyt kuuluu ääni halutessa telkun kajareista, ja taas kuulokkeista/tietokoneen kajareista kun valitsee oletuslaitteen äänentoistoon. Eli hyvin toimii nVidian näyttiksen kuvan ja äänen siirto dvi/hdmi adapterilla (kunahan vain on sen spdif piuhan emolta näyttikselle vetänyt).

FxOne_ 21.09.09 08:24

dvi-hdmi ei tietääksen kuljeta ääntä.

zyge 03.10.09 14:35

Kuulemma äänet saa niin kun laittaa dvi hdmi adapterin. Ääni ei kulje siis dvi-hdmi johdollaa vaan adapteri mihin saa laitettuu hdmi johdon ni sit pitäs toimii


Kaikki ajat ovat GMT +2. Kello on nyt 15:11.