Vanha 22.09.08, 17:14   #1 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 07/2000
Viestejä: 118
Vista 64-bit ja WLAN ei toimi.

Eli koneessa on Buffalon PCI WLAN-sovitin 125G, VIsta 64-bit ja tukiasemana Telewell EA510 v3. Langattoman yhteyden saa kyllä muodostettua mutta yhteys katkeaa n. 20min käytön jälkeen ja yleensäkkin yhteys on todella hidas. Johdolla yhteys toimii todella hyvin.

Kone näyttää WLAN-nopeudeksi 24 Mbps, eli ei pääse lähellekkään esim. 54Mbps. XP:llä ei vastaavaa ongelmaa ollut.

WLAN-kortilla on Vistan omat Broadcom-ajurit, enkä ole ainakaan vielä löytänyt mitään Buffalon omia ajureita, mitkä saisi asennettua. Olen kokeillut vaihtaa tukiaseman WLAN-kanavaa mutta ongelma ei ole korjaantunut.

Tuntuisi, että VIstan puolella nuo Broadcomin ajurit ei toimi kunnolla mutta empä ole löytänyt uudempiakaan ajureita tuolle.

Mitenkähän tämän WLAN-yhteyden saisi toimimaan oikein? Olisiko kellään hyvää vinkkiä?
  Vastaa lainaten
Vanha 22.09.08, 21:27   #2 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 07/2000
Viestejä: 118
Nii se jäi vielä mainitsematta, että kun WLAN-yhteyden saa toimimaan ja alkaa lataamaan netistä jotain isoa tiedostoa, niin muutama minuutin päästä tulee aikakatkaisu ja ei pääse nettiin enää ollenkaan. Modeemina on Telewell EA510v3.
  Vastaa lainaten
Vanha 23.09.08, 00:51   #3 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 09/2003
Viestejä: 705
Ei ole vistassa vikaa. Jos käytät tuolla boksilla NAT:ia niin se kaataa koko roskan. Vaihda modeemi WLAN:n osalta siltaavaksi, niin johan pelittää.

Nimim. Kokemusta on!

___________________________________
Acer Aspire One X150, ja wanha nuhapumppu.
Nomen est omen.
  Vastaa lainaten
Vanha 23.09.08, 00:53   #4 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 07/2000
Viestejä: 118
Jahas, kiitti vinkistä! Pitääpäs kokeilla.
  Vastaa lainaten
Vanha 23.09.08, 13:00   #5 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 07/2000
Viestejä: 118
Voisitko kertoa tarkemmin miten muutan modeemin Wlanin osalta siltaavaksi? En löytänyt asetuksista sellaista kohtaa.
  Vastaa lainaten
Vanha 24.09.08, 00:29   #6 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 07/2000
Viestejä: 118
Kyllä täytyy sanoa että voi v***u kun voi olla vaikeeta tää WLAN tän 64-bit Vistan kanssa! Ostin Telewellin N-sarjan PCI-kortin, kun hienosti mainostetaan, että toimii VIstassa. Ilmeisesti toimii 32-bittisessä mutta ei näköjään 64-bittisessä.

Ajuri asentuu mutta näkyy sitten laitehallinnassa huutomerkillä. Sitten kun yrittää poistaa ajuria, niin koko kone menee jumiin eikä käynnisty enää kun vikasietotilassa.. Kokeilin hakea Ralinkin sivustolta piirille uusimmat ajurit mutta sama homma. Kuinka tämä 64-bittisyys voi olla näin hankalaa?
  Vastaa lainaten
Vanha 24.09.08, 20:49   #7 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 12/1999
Viestejä: 645
Itse taistelin kanssa 64bit vistan kanssa, kun wlani piti saada toimimaan. Buffolan USB-sovitin ei toiminnu ja kokeilin jotain merkkiä x vielä ja sekään ei toiminut. Ostin sitten vielä Linksyssin N-luokan USB-tikun ja johan rupese wlan toimimaan ja yhteys ei myöskään pätki. 32 bit Vistassa nuo kaikki aikasemmin kokeillut toimivat kyllä...
  Vastaa lainaten
Vanha 25.09.08, 00:36   #8 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 07/2000
Viestejä: 118
Jep. Ite ostin D-linkin DWA-140 N-sarjan USB-tikun ja johan alkoi kans toimimaan. Cd:llä tullut ajuri ei toiminut 64-bittisessä mutta D-linkin ftp-palvelimelta löysin toimivan ajurin. Nyt tosiaan toimii hienosti eikä minkäänlaista pätkimistä.
  Vastaa lainaten
Vastaa

Hae ketjusta:

Laajennettu haku

Hyppää alueelle:




Kaikki ajat ovat GMT +2. Kello on nyt 05:23.