Vanha 14.05.11, 22:25   #1 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 07/2000
Viestejä: 14708
Nokia CS-17 hyppii silmille.

Tutun Amilo jossa otsikon tikku Denan liittymällä. Joka kerta kun tikun tuikkaa koneeseen (portilla ei väliä) Windows (XP SP3+kaikki päivitykset) alkaa asentamaan kuvassa näkyvää laitetta (ensin löytyy "Nokia CDC Device" ja tämä putkahtaa sen jälkeen) samoin kuvassa näkyvän virheilmoituksen saattamana. Netti/tikku kyllä toimii muuten ihan moitteetta, mutta hyvähän tuokin olisi saada selvitettyä.

Taustaa sen verran että alunperin vikana oli ettei tikku toiminut modeemina kuin ensimmäisellä kerralla ajurin+softan poiston sekä niiden uudelleenasennuksen jälkeen vaan joka kerta tikun koneeseen iskettyä käynnistyi autorun eikä modemissa ollut mitään elämää, mutta kaikkien USB-ohjaimien poisto ja uudelleenasennus siis korjasi homman tämän osalta.

Ajuri siis se joka on tikulla valmiina. Ja oman pöytäkoneen x64 Seiskassa tietysti pelittää kuin Buickki.

__________________
"It's your will against mine, and you will lose."
"You see how cozy it can be when you decide to play nice?"

Asiaa? modeposti(at)sci.fi **Rovaniemi**
  Vastaa lainaten
Vanha 14.05.11, 22:50   #2 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 07/2000
Viestejä: 14708
Ja sehän nyt (kuinkas muutenkaan...) selvisikin heti kun sai lirpakkeen kynäiltyä.

Tuo AT1 Device onkin näköjään vain sarjaporttiemulaattori, ja sen sai asentumaan kunhan vaan asensi ensin manuaalisesti olemattoman sarjaportin Wintoosalle. Hetihän tuo nyt olisi pitänyt hoksata

Nyt toimii kuten pitääkin.
__________________
"It's your will against mine, and you will lose."
"You see how cozy it can be when you decide to play nice?"

Asiaa? modeposti(at)sci.fi **Rovaniemi**
  Vastaa lainaten
Vastaa

Hae ketjusta:

Laajennettu haku

Hyppää alueelle:




Kaikki ajat ovat GMT +3. Kello on nyt 13:27.