Vanha 28.03.05, 13:22   #1 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 08/2002
Viestejä: 28
HTML: taulukko formin sisällä ja väli.

Jos minulla on kaksi tälläistä allekkain:

Koodi:
<form style=""margin-bottom: 0"" action=""plaaplaa"" method=post>
<table width=200 border=1>
<tr><td><input type=text value=nimi>
<tr><td><input type=submit>
</table>
</form>
Niin Firefoxilla näiden kahden formin välille tulee todella pieni väli (sopiva), mutta IE:llä tulee noin 6-7 kertaa korkeampi tuo väli, eli miten saisin tuota väliä säädettyä niin, että se näkyy molemmilla selaimilla hyvin.

[Edited by: k00ma on 28.3.2005 13:23]

___________________________________
http://www.k00ma.com
  Vastaa lainaten
Vanha 28.03.05, 14:15   #2 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 09/1999
Viestejä: 1087
Vs: HTML: taulukko formin sisällä ja väli.

Koita säätää myös padding nollaksi.

Tosin nuo tyylit kannattaa määritellä jossain ihan muualla kuin html:n seassa.

___________________________________
Näin puhui Voffe
  Vastaa lainaten
Vanha 28.03.05, 17:30   #3 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 06/2003
Viestejä: 19322
Vs: HTML: taulukko formin sisällä ja väli.

IE:llä on sitten sellainen veikeä tapa laskea noita margin, padding, jne juttuja, että se näyttää ns. box mallin eri tavalla kuin muut selaimet. IE:llä on siis aivan oma tapa laskea elementin koko. Vähän kuin minäkin sanoisin olevani olevani yli 190 cm pitkä... Minun tapa ilmaista pituus tapahtuu parin sentin korot jalassa :P

Tässä aiheesta

Mikähän tässä forumissa taas maksaa, ei tule viestit perille ei... Yläpuolella olisi linkki ja muutama rivi teksiä, mutta eipä toimi ei:|
Kristuksen forumi katkaisee viestini ensimmäisen sanan jälkeen ja syntaksi on taatusti oikea !!!
Koodi:
IE:llä on ...
tuosta katkeaa :|
edit: nyt toimii ...

[Edited by: Geefabio on 28.3.2005 17:40]

___________________________________
Fujitsu Siemens M3438G REALITY.SYS is corrupt. Reboot universe? (y/n)
  Vastaa lainaten
Vanha 28.03.05, 17:41   #4 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 08/2002
Viestejä: 28
Vs: HTML: taulukko formin sisällä ja väli.

Paddingin säätäminen ei auttanut. Ja tyylit on normaalisti tyylitiedostossa, tuossa vaan esimerkin takia.

___________________________________
http://www.k00ma.com
  Vastaa lainaten
Vanha 28.03.05, 18:29   #5 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 06/2003
Viestejä: 19322
Vs: HTML: taulukko formin sisällä ja väli.

Sinulla on ilmeisesti jokin erityinen syy tehdä kaksi formia? Mikäli ei niin sijoita saman formin sisään. Tällöin toimii (äsken testasin)
Koodi:
<html>
<body>
<form style=""margin-bottom: 0"" action=""plaaplaa"" method=post>
<table width=""200"" border=""1"">
<tr><td><input type=text value=nimi>
<tr><td><input type=submit>
</table>
<table width=""200"" border=""1"">
<tr><td><input type=text value=nimi>
<tr><td><input type=submit>
</table>
</form>
</body>
</html>
Tämä pätkä piirtyy IE:ssä oikein.

___________________________________
Fujitsu Siemens M3438G REALITY.SYS is corrupt. Reboot universe? (y/n)
  Vastaa lainaten
Vanha 29.03.05, 09:07   #6 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 09/2001
Viestejä: 39
Vs: HTML: taulukko formin sisällä ja väli.

Mutta miksi yleensäkään laittaa pientä lomaketta taulukkoon? Isoissa ja monimutkaisissa se on joskus perusteltuakin, mutta pienemmissä harvemmin. Hyvin merkatun lomakkeen muotoilu css:in avulla on melko simppeliä.
  Vastaa lainaten
Vanha 29.03.05, 09:37   #7 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 10/2001
Viestejä: 842
Vs: HTML: taulukko formin sisällä ja väli.

Tässä fiktiivinen, alkuperäistä ongelmaa sekä Joskun huomiota mukaileva sorsa. Tässä tapauksessa lomakkeet eivät tee mitään, mutta idea selvinnee:
Koodi:

<!DOCTYPE html PUBLIC ""-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"" 
""http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd"">
<html>
	<head>
		<meta http-equiv=""content-type"" content=""text/html;charset=iso-8859-1;"" />
		<title>Untitled</title>
		<style type=""text/css"">
		<!--
		form	{margin:0px;padding:0px;}
		
		div	{width:400px;border:1px outset #E0E0E4;padding:2px;text-align:center;}
		
		label	{float:left;clear:both;width:175px;}
		input	{width:200px;}
		-->
		</style>
	</head>
	<body>
		<form id=""frmOne"" action="""">
		<div>
			<label for=""tfName"">Nimesi:</label>
			<input type=""text"" id=""tfName"" />
			<label for=""tfPass"">Salasanasi:</label>
			<input type=""password"" id=""tfPass"" />
		</div>
		</form>

		<form id=""frmTwo"" action="""">
		<div>
			<input type=""submit"" id=""btnSubmit"" value=""Lähetä"" />
		</div>
		</form>

	</body>
</html> 
Eli selektorit form, label ja input määräävät lomakkeen taiton. Minäkään en suosittele tekemään lomakkeita taulukoihin, mutta jotkut poikkeuksen poikkeukset saattavat olla toteutettavissa vain taulukoilla, kun halutaan varmistua lomakkeen oikeanlaisesta taitosta kaikilla selaimilla.

[Edited by: Zvona on 29.3.2005 9:38]

___________________________________
Rahan kahleista pääsee irti ainoastaan riittävällä omaisuudella.
  Vastaa lainaten
Vanha 20.08.11, 23:34   #8 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 08/2011
Viestejä: 1
sortattava html taulukko blogger.com blogiin.

apua, onx kenelläkään tietoo miten vois onnistua?

Rahaa mainoksilla
  Vastaa lainaten
Vastaa

Hae ketjusta:

Laajennettu haku

Hyppää alueelle:




Kaikki ajat ovat GMT +3. Kello on nyt 13:27.