Vanha 01.02.12, 18:18   #1 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 05/2003
Viestejä: 471
Lämpötilanvalvonta tekstiviestillä

Haussa olisi siis lämpötilasta/sähkökatkosta SMS-viestillä hälyttävä laite maalla sijaitsevan omakotitalon valvontaan. Olen lähdössä muutaman viikon päästä reissuun pariksi viikoksi ja tuntuu hieman orvolta jättää tönö oman onnensa nojaan kovalla pakkasella.

Clasulta löytyy esim. linkin GSM-valvontamokkula, mutta ottaisin mielelläni vastaan vinkkejä muista vastaavista laitteista.

Kauko-ohjattava GSM-hälytin Ontech GSM 9030.
  Vastaa lainaten
Vanha 01.02.12, 22:05   #2 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 09/2004
Viestejä: 1976
Ukon kanssa asenneltiin tuossa syksyllä kesämökille Celotronin Centro juuri samaa tarkoitusta varten, ettei tarvitse talvella käydä vähän väliä katsomassa, onko lämmitys kunnossa. Tuosta Centrosta löytyy neljä tulosilmukkaa, jotka voi ohjelmoida joko halutusti esim. NO/NC-silmukoiksi tai mittaamaan esim lämpötilaa. Lämpötila-anturi tarvitaan tietysti erikseen. Laitettiin sitten samalla myös mankkari ulko-oveen että saa hälytyksen jos joku rosvo painelee sisälle. Vakiona tuosta löytyy myös yksi relelähtö (lisärelekortilla saa 4kpl lisää). Siihen olisi tarkoitus tässä keväällä laittaa 100dB:n paremmalle puolelle yltävä sireeni, niin ei siellä tuvassa viitsi kauhean kauaa oleskella hälyt päällä, tosin, voihan se rosmo sen sireenin paskaksi lyödä.
Hintaa nyt en valitettavasti muista yhtään ja tuokin ostettiin vielä tutun lukkosepänliikkeen kautta niin taisi mennä aika olemattomalla katteella.
  Vastaa lainaten
Vanha 03.02.12, 09:27   #3 (linkki)
Banned
 
Rekisteröitynyt: 10/2008
Viestejä: 712
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Grazer Näytä viesti
Tuosta Centrosta löytyy neljä tulosilmukkaa, jotka voi ohjelmoida joko halutusti esim. NO/NC-silmukoiksi tai mittaamaan esim lämpötilaa. Lämpötila-anturi tarvitaan tietysti erikseen. .....

Hintaa nyt en valitettavasti muista yhtään ja tuokin ostettiin vielä tutun lukkosepänliikkeen kautta niin taisi mennä aika olemattomalla katteella.

Yleensä hinnat tutuille pistetään kyllä +10%, koska tuttuhan on varma nakki ostajana tunne-bondauksensa vuoksi. Muutenkaan en oikein jaksa uskoa näitä legendoja, että joku jonkun tuttuuden vuoksi halvalla möisi? Jossain pienemmässä kaupungissa saisi lukkoseppä olla silloin suurin piirtein kaiken lahjoittamassa pois koska tuttuja kyllä riittää. Kukapa sitä ilmaiseksi töitä tekee, ei varmaan lukkoseppäkään, edes "tutuille" jaksa sitä tehdä koska omasta palkastaanhan siinä silloin tingitään.

Sen vielä käsitän, jos "tuttu" on sama asia kuin oma perheenjäsen tai vaikka serkku, silloin saattaa vielä klaanialennuksia irrota varsinkin jos on tehnyt vastapalveluksia eli vaihtokauppaa.

Asiaan: Siihen Centroon ei sitten kannata ostaa sitä 20-30 euron hintaista lämpötila-anturia. Asiasta selviää n. 1 eurolla. Siihen käy nimittäin anturiksi 10K NTC-termistori.
  Vastaa lainaten
Vanha 06.02.12, 14:21   #4 (linkki)
 
Rekisteröitynyt: 03/2007
Viestejä: 237
Vk.com tarjoaa melkein samalkaista laitetta kuin clas ohlson mutta melkein puoleen hintaan. Saatavuus tähän hätään voi olla siinä ja siinä.

Youthnet TUTA-S30 GSM power socket, etäohjattava GSM-pistorasia | Tuotekuvasto | Verkkokauppa.com
  Vastaa lainaten
Vastaa

Hae ketjusta:

Laajennettu haku

Hyppää alueelle:
Kaikki ajat ovat GMT +2. Kello on nyt 07:12.