Yksittäinen viesti
Vanha 26.10.11, 00:12   #42 (linkki)
Basil1
 
Rekisteröitynyt: 03/2009
Viestejä: 301
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Phoenix Näytä viesti
Samaa ongelmaa täälläkin. Täytyypä soittaa tuonne HP:n tukeen, eipä tuo särö ole sinänsä haitannut mutta parempihan se on aina korjauttaa. Kyselivätkö mistä on ostettu/kuittia tms?
Tännekin vähän updatea. Eli tuolta HP:n huollosta tuli soittoa että eivät voikaan huoltaa laitetta Suomessa. Peruivat siis koko homman ja lupasivat tänään ilmoittaa, että miten jatketaan. Noh, soittoa ei perinteiseen tyyliin koskaan tullut.

Aloin sitten itse hakea omia ratkaisuja ja otin yhteyttä HP:n Englannin huoltoon tukichatin (löytyy täältä) kautta. Siellä pyydettiin lähettämään valokuvatodisteita säröistä ja sanoivat, että ei ole mikään ongelma, että on Suomesta. Lähetin valokuvat ja nyt odottelen vastausta jatkotoimenpiteistä.

Edit. Mitä nyt olen asiaa hieman tutkinut, niin vaikuttaa melko yleiseltä vialta. Ihan täysin ei ole selvillä, onko HP kehittänyt jonkin todellisen ratkaisun noihin ongelmiin vai laittavatko vaan samanlaisen takakannen vanhan tilalle. Ilmeisesti Unkariin asti joutuu lähettämään huoltoon.
  Vastaa lainaten