Yksittäinen viesti
Vanha 07.10.05, 22:22   #40 (linkki)
Benighted|
 
Rekisteröitynyt: 03/2004
Viestejä: 1534
Vs: Salkkarit

Lainaus:
Kuten Mokko asian ilmaisi
Tulipa tuossa seurattua tätä paljon kohuttua sarjaa puolihuolimattomasti. En tiedä voiko sarjaa luonnehtia katsojien älyn aliarviomiseksi. Joka tapauksessa lähes ensikokemukseni perusteella voin todeta esim. seuraavaa:

- Hmm...
- Hmm...
- Hmm...
- Ei jessus, tää on niin huono, ettei enempää sanotuksi saa...

Ei nyt pysty enempää kommentoimaan, koska näin huonosti näyteltyä ja käsikirjoitettua sarjaa ei kerrassaan voi käsitellä järjellisessä mittakaavassa.


Mitäsmitäs... Loistavaa viihdettähän tämä on. Ite jääny ainakin ihan koukkuun, kun ei arkipäivisin siihen aikaan ole mitään erikoista menoa.
Eikä sitä pidä niin tosissaan katsoa, aivan harmitonta viihdettähän tämä on. Ja nuo paskat näytteliäthän vain parantavat asiaa:) Hyvä kun tätä threadia lukee, niin kohtuumoni kieltää katsovansa salkkareita, ja kumminkin sitä katsoo ~miljoona suomalaista joka päivä. Sit mietityttää vaan, että eikö ihmisillä ole kanttia myöntää katsovansa salkkareita.

ja kun täällä on ihmiset puhunut noista reality-tv -sarjoista, niin täytyy kyllä myöntää, ettei niitä jaksa seurata tikut silmissäkään. No Big Brother on nyt ainut, mitä on voinu seurailla silloin tällöin, mut joku selviytyjät, saari, robinson, Amazing Race, yms. yms. Ei kyllä kiinnosta nii millään.

Nii, ja minusta tv-sarjoihin pätee vähän sama asia kuin musiikkiinkin. Ei sitä voi arvioida nopealla vilkaisulla. Jos katsot salkkareita 15min. sillä tyylillä, et katotaan ny ku sitä on niin ""kehuttu"", niin et kai todellakaan siitä sit pidä. Mut sanon vaan, et sun musamaku voi olla aika ankeaa, jos toimit samalla tavalla musiikin kanssa.

[Edited by: -Benighted- on 7.10.2005 22:27]
  Vastaa lainaten